Токсичните хора могат да бъдат неутрализирани ето така!

Няма съмнение, че позитивните хора ви помагат да достигнете пълния си потенциал, а токсичните хора пречат на вашето развитие

И понеже има теория, че всеки човек е нещо средно между петте души, с които прекарва най-много време, избирайте умно обкръжението си.

За да сте устойчиви, трябва да не прекалявате с количеството внимание, което обръщате внимание на чуждото мнение за вас. Невъзможно е да игнорирате напълно оценката на другите, но това не означава непременно да я приемате за безпристрастна и адекватна. Или пък да страдате каква е, макар да съзнавате от какво е продиктувана. Не можете да промените завистливия колега, но можете да не чувате какво говори. Ушите са си ваши.

Светът е пълен с циници, скептици, хора, които обичат да мразят

Като ги оттласквате встрани от ума си, се съхранявате. Каквото и да е чуждото мнение за вас, важно е самоуважението ви да идва отвътре. Това е и признак, и стимул за здрав психологически имунитет, наблягат експертите.

Като искате да си го заздравите, не е лошо да вземете пример от човек в офиса, който винаги изглежда имунизиран срещу стрес и избухване. Може да забележите, че си има трикове – връща си самообладанието, като диша дълбоко, да речем. Или пък в остри ситуации не се ядосва, не драматизира, а проявава чувство за хумор.

Добре е и да се сприятелите с такъв колега, за да се опирате на него при нужда – най-мощен импулс за психическата устойчивост е междуличностната подкрепа.

Страхотна услуга ще си направите, като четете качествени текстове за успели хора

Техните житейски истории често пъти са всъщност разказ за успехи и провали, борби и обрати, през които са преминали благодарение на своята психическа устойчивост. От този разказ можете да научите как практически са я постигнали, а и да се вдъхновите.

Когато смятате, че имате нужда да си укрепите имунитета, си припомнете, че на днешния свят поне едно му е хубавото – на един клик разстояние в качествените сайтове можете да намерите препоръки как да се справите. Има всичко – от мъдри мисли, през съветващи статии, до конкретни техники за сваляне на стреса. В интернет ще откриете и най-новите научни изводи как да си изградите психологическа броня.

Всичко това ще ви насърчи и ще ви позволи да се. самопрограмирате за успех. Защото нали не допускате, че сред милиардите хора на планетата само на вас се случват някакви неща, че не са се случвали на някого другиго, поради което се налага сами да откривате „топлата вода“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар