От две години в нищо не ми върви – възможно ли е да имам магия?

промоции


Не вярвам в тези неща, но вече нямам друго обяснение

Никога не съм вярвала в такива неща от рода на това, че животът ни е предопределен, че късметът може да се заключва и най вече това, че има магии.

От известно време обаче съвсем сериозно се замислям дали все пак няма нещо, защото просто нямам никакво обяснение за това, което ми се случва през последните две години.

А то е, че изведнъж всякакъв късмет и успехи ми обърнаха гръб. Без реална причина. Както всичко ми беше наред, изведнъж всичко се обърна наопаки и вече нищо не ми вървеше.

Съпругът ми ме напусна пак така – без никакво обяснение и предупреждение. Дотогава всичко между нас беше наред, мислехме да купуваме апартамент и да имаме дете.

Седмица, след като той си тръгна, разбрах че съм бременна. Зарадвах се, тъй като мислях, че това може да го накара да се върне, но бях решена да родя детето и са го гледам и сама ако трябва, защото вече бях на 37. В третия месец обаче получих спонтанен аборт и изгубих детето.

От работата ме съкратиха и както живеех с един приличен стандарт, изведнъж изпаднах в пълна мизерия. Напуснах апартамента, който с мъжа ми държахме под наем, тъй като вече не можех да го поддържам, върнах се при майка ми. Седем месеца по-късно и тя почина…

Сега седя в апартамента по цял ден сама, не мога вече втора година да си намеря работа, за мъж да не говорим.

Просто няма логика изведнъж всичко да се срине, освен, че някой ми е направил магия…

Д.К., Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар