Месецът на раждане предопределя предпочитанията ви в леглото (първа част)

Родените през януари не показват много емоции в леглото

Колкото и невероятно да звучи, месецът ви на раждане играе огромна роля при определянето на предпочитанията ви в леглото.

Няма да ви губим времето излишно, а ще ви разкрием какво разкрива вашият месец на раждане:

ЯНУАРИ

месецът на раждане

Месецът на раждане издава предпочитанията ви

Не показвате много емоции в леглото. Обикновено залагате на добре познатите ви вече пози и сте доста сдържани. Когато обаче попаднете на човек, който ви влудява, сте склонни на невероятно горещи експерименти.

ФЕВРУАРИ

Вие сте от хората, които залагат на свежи и интересни преживявания в интимните отношения. Скуката и еднообразието убиват страстта ви, така че партньорът ви трябва да разнообразява изпълненията. Обичате мимолетните флиртове, но предпочитате интимността с човек, с когото сте емоционално свързани.

МАРТ

Родените през този месец безспорно са сред най-големите ценители на интимните ласки. Те несъмнено се стараят по всякакъв начин да си доставят удоволствие. Важен момент е, че държат по същия приятен начин да се чувства и партньорът им. Обикновено залагат на темпераментни партньори, които не се стесняват да експериментират. Ако попаднат на някой, който е прекалено сдържан, студен и обран, ще изгубят интерес на мига.

АПРИЛ

Родените в четвъртия месец от годината се раздават изключително много в леглото. Те държат на страстните интимни отношения. За тях интимната близост е равна на много огън и жупел. Те не могат да си представят, че приключенията в леглото ще са скучни и еднообразни. Ако не получат онова, което желаят от половинката си, няма да се двоумят и веднага ще я сменят.

МАЙ

Те са хората, които винаги успяват да докарат партньора си до лудост. За тях любовната игра е от огромно значение и често пъти измислят различни сценарии, чрез които побъркват партньора си от страст.

ЮНИ

Понякога родените през този месец са големи перверзници. Разхождат се демонстративно без бельо пред половинката си, за да я обезоръжат изцяло. Обожават да изпращат мръснишки съобщения. Виртуалните ласки също им допадат.

Към втора част >>>

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар