Ето тези знаци са предвестници на това, че скоро ще останете без работа

промоции

Ето тези знаци са предвестници на това, че скоро ще останете без работа

Ще останете ли скоро без работа? Дали няма да ви уволнят скоро? Това са въпроси, чиито отговор се крие в дребни знаци от вашето работно ежедневие

Не мисли лошо, за да не става лошо, гласи теорията за т.нар. самосбъдващи се пророчества. Доста често обаче е глупаво човек да си затваря очите за сигналите, че нещо се мъти и може да загуби работата си. Въпрос на здрав разум е да анализира фактическата обстановка и да вземе мерки, вместо като щраус да зарие глава в пясъка.

1. Имате по-малко работа

Не е сезонно, а някак необяснимо. Шефът не ви залива с нови и нови задачи, както доскоро му беше навик. Аха да се зарадвате, че натоварването ви е намаляло, и започва да ви човърка съмнение. Този началник досега не ви е дал основание да го подозирате в милозливост, дошла от прозрение, че ви е претоварил.

Има някаква вероятност и това да е, обаче все пак се огледайте за още признаци.

2. Заобикалят ви

Внезапно секва информация, която пряко засяга вашите отговорности. Още по-зле е да забележите, че шефът не ви вика на съвещания, на които в задълженията ви влиза тъкмо вие да представите отчет за свършена задача или план за нова. Тревожно е да не ви кани на заседания, на които се обсъждат стратегии за бъдещето на отдела или компанията. Изглежда сякаш началникът не иска да сте осведомени, защото няма да сте част от онова, което предстои.

3. Игнорират ви

Присъствате на задължителните сбирки, но шефът претупва това, което трябва или искате да кажете. Може и въобще да не ви дава думата, макар че е поискал мнение уж от всички.

Това е явна демонстрация на пренебрежение, защото вече е решено, че ви уволняват, и някак не върви да получите възможност да блеснете.

4. Шефът няма време за вас

Все не намира 15 минути да говорите, когато молите за среща по много важен въпрос. Препраща ви при някого или нищо не отговаря.

Помислете дали самият той не е претоварен в този момент със служебни и/ или лични проблеми. Може това да е причината. Но ако няма нищо такова, вероятно шефът не иска да ви вижда, понеже му е малко гузно заради уволнението, което ви крои.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар