Нана: Химиотерапията срази организма ми!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Водещата споделя, че се чувства изключително отпаднала!

Водещата Нана, която превърна болестта си в истинска медийна сензация, продължава с откровенията. Последните й изказвания, свързани с коварното заболяване, са по отношение на това, че се подлага на химиотерапия, която химиотерапия буквално я изцежда, пишат информационните източници.

Лечението на блондинката вече трае два месеца, като според думите й, само през последните няколко седмици е свалила 5 килограма. Вливанията са тези, които истински я тормозят, но няма начин – ще трябва мъжки да издържи и на тях и на всички останали, за да има шанс за живот.

Нана се бори за оцеляване!

А такъв тя смята, че ще получи. Нагласите й са в посока на това, че ще се излекува и ще може да проследи живота на сина си.

Според думите й, наскоро имал сън, посланието на който бил, че ще оздравее. Затова и тя вярва, защото не за първи път се появява пророчество в живота й. До този момент всички подобни знаци от съдбата са се сбъдвали, дори и най-черните като това, че баща й ще почине.

На този етап Нана през седмица лети до Израел, където се подлага на различни процедури. През останалото време, провежда част от лечението и при български лекари. Колкото и да е трудно и мъчително всичко това, Нана вярва, че по-светли дни предстоят за нея.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар