Четири типа мъже, с които не е добра идея да завързвате летен флирт

ТИП „МЕРКУРИЙ“


Ако сте млади по дух, не е трудно да се запознаете с мъж от този тип. Независимо от възрастта си той е енергичен, интересува се от всичко на света, с него никога не е скучно (в това число и в леглото). Най-често можете да срещнете този безгрижен Ромео на екскурзии, а вечер обикновено посещава „младежките” места – барове, дискотеки, клубове и т.н. Лесно ще привлечете вниманието му – по-често се смейте, говорете, танцувайте и бъдете естествени. Студенината ще го отблъсне, той не обича препятствията.

Вашите отношения ще се развиват стремително, но ще приличат по-скоро на приятелски – ще ви е весело, но без всякакви задължения. „Меркурианецът” не е способен на ефектни жестове и няма да пилее пари заради вас: подгответе се да си плащате сама, а понякога и вместо него. Разделяйки се, той „случайно” ще забрави да ви даде телефона си или ще сбърка последните цифри. Но това е добре, освен ако не се стремите да свържете живота си с вечния студент.

ТИП „ВЕНЕРА”

Той е красив и това е главната черта, която обединява мъжете от типа „Венера”. Външността му напомня някого от известните киноактьори или всички едновременно. Този естет е грациозен, винаги елегантно облечен, па макар и да не е много богат. Обича чувствените удоволствия и охотно завързва курортни романи.

Можете да го привлечете само с активност – сам той едва ли ще се помръдне дори за кралица. И ако вашият избор е паднал именно на него, не се страхувайте първа да проявите интерес или дори да определите среща. Играта си струва усилията – романът ще бъде красив и перспективен,в смисъл на продължаване на отношенията. Защото синовете на Венера се влюбват не на шега и краят на отпуската за тях не означава край на връзката.

ТИП „МАРС”

Ако този, който ви се е харесал, заслужава гордото име „мачо”, значи сте срещнали мъж от „марсиански” тип. Той е мускулест, води активен начин на живот и обикновено пръв се хвърля на помощ на дамите, изпаднали в беда. Предпочита да е заобиколен от крехки и красиви спътнички.

За да привлечете вниманието му, трябва да ходите на плажа напълно гримирани, а чехлите ви да бъдат с висок ток. Няколко влажни погледа по негов адрес – нищо повече не ви трябва. Всичко останало героят любовник ще поеме върху себе си. Можете да сте непристъпно студена или, обратното, веднага да разтворите обятията си – „марсианецът“ е готов за всеки вариант. Само че в края на „медения отпуск” няма да можете да се отървете от него – ако той е завоювал някого, то е завинаги!

ТИП „ЮПИТЕР”

Модерната дума „харизма” много точно описва мъжа от „юпитериански” тип. Той се чувства като част от каймака на обществото, дори ако няма никакви основания за това. Едва се е появил, и веднага става ясно коя е най-значителната персона в радиус стотина километра.

Дори започва курортен роман, предизвиквайки уважение към себе си – обсипва с подаръци и демонстрира пред дамата многостранната си личност. Но за да хвърли синът на Юпитер благосклонен поглед към вас, ще се наложи да се представите за светска дама. Ако съвестта не ви позволява да лъжете, че сте актриса или бизнеслейди, заложете на тайнствеността. Старайте се да покажете, че не желаете да шумите за връзките си във висшите кръгове. Но не забравяйте, че щом той узнае истината за вашите „обикновени” роднини, ще изгуби всякакъв интерес към вас и към отношенията ви.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар