Астрален съюзник ни води по пътя към щастието

алкогард промоция

Всеизвестни са понятията „щастливец” и „неудачник”. Тези определения не зависят от моралните качества и характера


Тук не работят понятията „добър” – „лош”. Просто в първия случай на човека постоянно се предлагат пътища, които безпрепятствено водят до големия път. А във втория се налага човек цял живот да се промъква през житейските водовъртежи и блата, като сам прокопава пътя си към светлото бъдеще. Разбира се, шансовете на първия да постигне успех, са неизмеримо по-големи.

Късметът и успехът зависят от множество фактори. Всеки от нас има свой вероятен път в живота си, наречен съдба. Може да се каже, че донякъде тя е предопределена. Но не трябва да се забравя, че съществуват и други пътища. Просто по тях има множество препятствия заради родова карма, грехове от предишни въплъщения, външни вредоносни въздействия… Ако се премахнат тези прегради, човекът получава широк избор, разкриващ му пътя към успеха.

Оптималният вариант е да се снабдим със собствен астрален съюзник

Това е енергетическа субстанция, към която можем да се включим с помощта на мага. Разбира се, това не означава, че след щракване с пръсти ще получаваме всичко желано. Но персоналният ни астрален съюзник ще ни предлага варианти на поведение, които водят до желаната цел.

На всички е известно понятието „щастлив случай”. Всъщност случайността представлява закономерност без видимо логическо обяснение. Астралният съюзник действа именно по този начин. Той създава за нас „случайни” обстоятелства, които водят към успеха или помагат да избегнем неприятностите. Това може да бъде неочаквана, но много своевременна среща в точния момент с точния човек; случайно дочут разговор, информация или предложение, които щастливо да променят живота ни. За спортиста, мечтаещ за победи, това е срещата с нов треньор, за бизнесмена – изгодно предложение за партньорство, за търсещите любовта – екскурзия или пътуване струпа, където ще срещнат половинката си.

Всеки астрален съюзник се специализира върху даден проблем

Едни отговарят за материалното благополучие, други – за здравето, трети – за личния живот. При желание може да се установи връзка с множество такива съюзници – своеобразни ангели пазители.

Всичко работи много просто. Знаем какво е шесто чувство. Енергетическият съюзник не само създава за своя подопечен благоприятни обстоятелства за постигането на целта, но и чрез интуицията му посочва вярното решение. В същото време човекът трябва и сам да е зареден и устремен към резултата. Не можеш да срещнеш любовта, като доброволно се изолираш в тъмница. Невъзможно е да постигнеш успех, като седиш със скръстени ръце на дивана. Затова . много зависи и от самия човек – от готовността му да се възползва от разкрилите му се възможности и обстоятелства.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар