Мъжът ви е купонджия? Ето как да разредите досадните гостувания на приятелите му

Опитайте да привлечете за съюзнички партньорките на приятелите му


Не правите заговор срещу мъжете, само използвате общите си интереси. Ако всички започнете често да се присъединявате към сбирките им, ще промените характера им. Любимите ви може да ги разредят, защото купонът вече не е същият в присъствието на жените. А може и на всички да ви хареса. Това също е споделено забавление, от което семейството има нужда.

Не обсъждайте обаче открито намеренията си – не знаете дали някоя от съпругите и гаджетата на приятелите няма да издъни плана с откровения пред любимия. Било защото много говори, било за да подчертае колко обсебваща за мъжа си искате да сте вие и колко демократична е тя.

Този трик ще сработи трудно, ако вашият човек е единственият сериозно обвързан в изцяло ергенска компания

Но такава ситуация по принцип крие доста рискове, така че бъдете двойно по-внимателни. Мъжът ви ще се почувства унизен, ако тези приятели помислят, че е „под чехъл“. Докато приятелите му, които имат съпруги и сериозни гаджета, много по-лесно ще разберат що е то семейни ангажименти.

Срещу честите гостувания на компанията вкъщи обикновено помага ясно да покажете, че пазаруването, приготвянето на почерпка, почистването преди и след тях се падат главно на любимия. Вие асистирате, но не се нагърбвате с цялата работа. Така е справедливо – нали това са неговите приятели.

Бъдете сигурни, че ако по същия начин постъпват техните съпруги и гаджета, сбирките ще се по-разредят. Обратното – ако всички вие се престаравате и дори се съревновавате коя ще предложи по-уютно прекарване, мъжете ще горят от желание по-често да купонясват в домашна обстановка.

Но това по принцип не е лошо, щом го промените в правилна посока. Купоните вкъщи са по-изгодни отколкото в заведение и ако дамите също се присъединят, постепенно мъжката тайфа ще се превърне в голяма семейна компания.

За да осигурите време, което прекарвате насаме с любимия, планирайте умно, обсъждайте двамата и след това се придържайте към седмичната програма. То си е ясно, че ще стигнете до конфликт, ако настоявате да ходите на театър точно в петък вечер, когато той традиционно се вижда с приятелите си. Нали помните -купонджията не трябва да има усещането, че посягате на независимостта му.

В операция „Укротяване“ има поне три важни неща, които трябва да внушите на себе си

Първото е да приемете неговата природа. Той си е такъв – обича да общува и да се забавлява, държи на приятелите си, има нужда от тях. Не се опивайте да го превъзпитавате тотално, просто канализирайте страстта му в граници, поносими за двамата и полезни за семейството. Той беше душата на компанията още когато се влюбихте в него, не се е преструвал. Да бяхте мислили навреме ще можете ли да живеете с този тип мъж.

Второто е да послушате семейните консултанти, които твърдят, че за връзката е освежаващо всеки от партньорите да има и собствена приятелска компания. По този начин чувства, че обвързването и бракът не променят и не ограничават личността му, че живее по-интересно и пълноценно, че при криза в любовните отношения има от кого да получи подкрепа.

Най-съществено е разбирането, че когато общува с приятелите си, любимият не пренебрегва вас.

Вие и те сте две различни ценности в неговия живот. Не се противопоставяте в неговите чуства и мисли. Не ви схваща и като скачени съдове, макар че на практика времето, което той прекарва с тях, отнема от времето, което може да прекара с вас и децата. Но с добра организация и в разумни лимити мъжът ви ще успее да бъде с всички, които обича.

Не му отнемайте това удоволствие.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар