Тези несъвършенства у дамите действат като магнит на мъжете

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Дами, не гледайте на тях като на нещо лошо

Жените са способни да открият редица несъвършенства в себе си и никак не са доволни от това.

Замисляли ли сте се обаче, че ако за вас дадено нещо е несъвършенство, то за друг (в случая за представителите на силния пол) може да е нещо прекрасно?

несъвършенства

Никой не е перфектен

Крайно време е да свикнете да се приемате такава, каквато сте. Няма съвършени хора – всеки има някакъв недостатък и вие също не правите изключение. Много добре би било, ако се научите да правите така, че тези недостатъци да работят във ваша полза.

Приемете несъвършенствата си като нещо, което ви превръща в уникална личност. Така например не всеки има крив или голям нос, нали? Защо пък това да не се превърне във вашата запазена марка?! Научете се да мислите така, че всичко е относително и е въпрос на гледна точка.

Ето и несъвършенствата, които притесняват дамите, а в същото време привличат силния пол:

1. Коремче

Несъмнено всяка дама желае да има плосък корем, но за съжаление често това е само мечта. Преобладаващата част от представителките на нежния пол имат коремче, което не ги прави доволни. Не забравяйте обаче, че за разлика от вас, представителите на силния пол далеч не са обсебени от перфектното тяло без грам излишък. Те биха били много по-доволни, ако тялото ви е с всички онези малки недостатъци, а малкото коремче е един от тях.

2. Разстояние между зъбите

Всеки път, щом заговорите колко много мразите пространството между предните ви зъби, си спомнете, че то се е превърнало в запазена търговска марка на немалка част от манекенките. Още нещо – според силния пол малкото разстояние между предните зъби е изключително съблазнително.

3. Малък бюст

Въпреки че мъжете винаги се обръщат след големия бюст, те са също толкова впечатлени и от малкия, но пък за сметка на това стегнат бюст. Той съвсем не е по-малко съблазнителен, както вероятно си мислите. Множество проучвания сочат, че немалка част от мъжете предпочитат именно малкия и стегнат бюст и дори го намират за много по-съблазнителен.

4. Неправилен нос

Гръцкият профил често кара дамите да изпитват комплекси. Следващият път, щом погледнете на носа си с недоволство, си спомнете, че мъжете често пъти намират неправилните носове за доста чаровни.

Както споменахме и в самото начало – няма съвършени хора. Важното е обаче е да се научите да се възприемате такива, каквито сте и да не се притеснявате от това.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар