Помолете тези три планети за помощ, ако нещо в живота ви не върви както трябва

Знаете, че всеки зодиакален знак си има планета. Но, определени планети отговарят и за отделни аспекти от нашия живот


Тези три планети – Нептун, Уран и Плутон ще донесат здраве и равновесие в живота ви, ако знаете как да ги помолите.

РИБКИ ЗА НЕПТУН

На улицата постоянно ви спират просяци, а в дома ви влизат външни хора, които ви отнемат много сили и време! Съседите, с които до вчера сте били в прекрасни отношения, започват да ви правят забележки и да изразяват недоволство за щяло и нещяло: ту сте паркирали на мястото им, ту вечерта сте вдигали шум и сте им пречели да спят. Как да постъпите?

Помолете за снизхождение Нептун. В древността тази планета се смятала за покровителка на моретата и реките. Купете аквариум. Отделете време през деня, което напълно да посветите на съзерцанието на подводния свят. Като се сприятелите с Нептун, ще се научите да гледате на света от различен ъгъл. Защото всеки медал има две страни. Простосмъртните виждат само тази, която е по-близо до тях. И само избраните могат да разгледат и двете.

СВЕТЛИНА ЗА УРАН

Постоянно нещо ви дразни, тревожи и ви изважда от кожата ви. Нощем ви измъчва безсъние, главата ви се пълни с тревожни мисли, възниква желание да си смените жилището. Електрическите битови прибори постоянно се развалят. Как да постъпите?

Запалете лампи, фойерверки, бенгалски огньове, защото Уран, в чиято власт се намирате, обожава светлината.

ПЛУТОН

Напълно здрав човек сте, но напоследък постоянно имате здравословни проблеми. Ту се повишава температурата и също така внезапно спада. Ту през нощта ви измъчва пристъп на стенокардия, от който на сутринта няма и следа. Постоянно сънувате починали хора и тъгувате за тях. Как да постъпите?

Поклонете се на Плутон, който ви е сърдит за нещо. Тази планета разрушава старите, отживели форми и тласка човека към формирането на нещо ново. Помислете кое в живота ви е остаряло и ви тегли към дъното: неудачен, изчерпан брак, неинтересна работа, многобройни приятели, за които вие сте само рамо, на което да поплачат? Погледнете живота си отстрани и си направете изводите. Тогава и Плутон ще престане да ви се сърди.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар