Нумерология: Какво означава номерът на Вашия дом?

Открийте идеалното жилище за вас

Ако вярвате на нумерологичните знаци в живота, може да се доверите и на номера на вашия апартамент или къща – и те могат да направляват съдбата ви. Ако ви предстои да сменяте жилище, можете да включите и това съображение в избора си.

Значенията са свързани с цифрите, така че при две или три цифри в номера на апартамента или къщата (както и при наличие на номер на улица, блок, етаж, апартамент), съберете всички и така – докато стигнете до една цифра. Например при номер 75: 7+5=12,1+2=3 – значи това е цифрата, с чието значение трябва да се съобразявате.

нумерология

Идеалното жилище за Вас според нумерологията

Енергия, мотивация, производителност

Това е жилище, подходящо за самотни майки, за хора, които работят у дома, а и за всички, които са малко мързеливи, но искат да постигнат много в живота. Дом с такъв номер дава силна резултатност в работата, но не осигурява семеен уют.

Топлота, уют

Чудесен избор за малки семейства и двойки. Хората, които живеят в такъв дом, а и техните гости, се чувстват много добре. Още при първо влизане на такова място, човек усеща спокойствие и безгрижие – дори това може да ви напомни за вашите родители и други роднини. Но има и нещо друго: в този дом е твърде комфортно – възможно е да станете изявени домошари и да се изолирате от обществото.

Творчество, енергия, изобилие

Идеален дом за художници, писатели, творчески хора. На такова място обитателите непрекъснато усещат вдъхновение. Най-добрите идеи може да ви дойдат, докато приготвяте обяда, или просто докато си почивате на дивана, пише „Жуpнaл“. Ако не сте човек на изкуството и никак не сте настроени творчески, това не е жилище, подходящо за вас: непрекъснато ще ви идват много идеи, но няма да можете да ги реализирате и заради това ще се чувствате претоварени.

Безопасност, дълготрайност, заседяване

Този дом подхожда на сам човек, които се опитва да се утвърди в живота – мястото дава силно усещане за безопасност. Който заживее в такъв дом, остава в него много години. Но къща или апартамент с такава номерация не са подходящи за нарастващо семейство или за хора пътешественици.

Промени, пътешествия, енергичност

Идеално подхожда на млади двойки, които обичат да пътешестват – ако сте такива, не бихте се чувствали привързани към това жилище. Можете да го оставите за известно време и да отидете на друго място, за да си починете от пътешествия. Ако вашата работа изисква много пътувания, този дом е най-добрият ви избор.

Чистота, яркост, сексуалност

Такъв дом подхожда идеално за жени, защото номер 6 е свързан с Венера, с повече емоции и по-силна сексуалност. Жилище с такъв номер ще ви провокира да се грижите за него, да поддържате чистота, удобство, стил. Ярките, наситени цветове по стените ще се отразят удивително на такъв дом. Мястото е подходящо и за самотни хора, и за двойки. Но не е добро за по-възрастни хора.

Наука, успех

Дом, подходящ най-вече за самотни хора или по-възрастни двойки. Това е място, свързано с успеха. Добре е мястото да се напълни с книги, класическа музика и обзавеждане в стил традиционна елегантност. Но обикновено в такива къщи гостите се чувстват по-скоро нежелани.

Пари, процъфтяване

Обитателите на такъм дом могат да се наслаждават на плодовете на своя труд и на истинско изобилие, независимо дали работят в дома си, или извън него. Ако търсите дом, който да ви помогне да сте по-добри във финансовите дела, изберете място с такова число.

Традиция, духовност, комфорт

Това жилище е идеално за всеки тип семейство. Най-добре е да се оформи в традиционен класически стил. По-извисените духовно хора ще се чувстват много добре на такова място.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар