Роднините настройват детето срещу вас: как да постъпите?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ако баба, дядо или друг роднина настройват тийна срещу вас, няма смисъл да забраните да се срещат


Синът или дъщеря ви вече може да го прави и без ваше знание. Надявайте се, че тийнът е достатъчно голям и ще прецени защо са тези приказки. Не го подценявайте – той ще се досети не само защо свекърва ви говори срещу вас, когато се развеждате, ами и в по-малко остри ситуации. Дори да не е чул размяна на реплики, интиуитивно ще усети хладните отношения.

Тук важи правилото, че ако вие сте светъл пример, той няма да вярва на чужди думи

Нo ако говорят срещу вас родителите на партньора, с когото сте си в прекрасни отношения, помолете го той да поприказва внимателно с тях. Нали е ясно, че никой не печели, когато баба казва на внучето „Майка ти е мърла“ или „Баща ти е некадърник“.

Съвсем друг случай е, ако гаджето на сина или дъщеря ви се опитва да създава интриги

Това е сложен казус. Знаете и по себе си, че когато си влюбен, обектът на твоите чувства е най-умният, най-честният, най-свестният и най-най-правият. Ако най-честният и най-умният каже, че майка ти те манипулира, на майка ти не й остава нищо друго, освен да пие едно розово хапче и да изчака стрелите на Амур да излязат от пуберското сърце.

Лошото е, че често е трудно да разберете, когато някой настройва детето срещу вас

Може да го усетите по отношението му, което внезапно се променя, след като е контактувало с човек, с когото отношенията ви не са цветущи. Надали ще постигнете успех, ако предупредите този човек да спре с клеветите. Щом си позволява подобно поведение, значи лошите му чувства са много силни – дотолкова, че му безразлично какви поражения нанася върху психиката на детето. Но все пак опитайте разговор. Понякога близките се объркват под въздействие на бурни чувства и им е нужно отрезвяване.

Когато научите директно от тийна какво му говори някой срещу вас, отхвърлете нападките. Ако сте разбрали по заобиколен начин, не му казвайте, че знаете и не се опитвайте пряко да го разубеждавате за онова, което му втълпяват. Дръжте се хладнокръвно и опровергавайте клеветите с правилно поведение. Дайте възможност на детето си да прецени само, че те не са верни.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар