Заличете стриите с мумио

За почитателите на алтернативната медицина мумио е универсално целебно средство


Образуването на планинската смола е обвито в тайнственост. Известно е само, че трябват няколкостотин години, за да се получи при взаимодействие на почвата с горските плодове, животните, растенията и микроорганизмите.

Компонентите в него може да са различни в зависимост от произхода му. Смята се, че в мумио има 85 ценни за организма минерала, 8 аминокиселини и някакво вещество със свойствата на пеницилин.

Всичко това обуславя ползите му за кожата, особено за заличаване на стрии. То я регенерира, активизира микроциркулацията на кръвта, насища с полезни вещества, овлажнява.

Мумио може да се купи от аптеките на таблетки, а да си направите
крем за заличаване на сгриите не е трудно. Намира се и натурално вещество в магазините за източни продукти. 1 г натурален продукт се равнява на 50 таблетки. Може да съхранявате крема в стъклен съд в хладилника до две седмици.

Смесете 4 г мумио в 1-2 ч.л. преварена вода, охладена до стайна температура. Добавете тази смес в 70-100 г качествен детски крем или мляко за тяло. Оставете за 15 минути и старателно разбъркайте. За да не бъде прекалено силна миризмата, може да сложите 2-3 капки ефирно масло от мента или лавандула. Но то намалява трайността на крема.

Преди да го използвате, вземете душ и ексфолирайте проблемните участъци

Нанесете го с кръгови масажиращи движения. След 2-3 часа се измийте с топла вода, за да отстраните непопилите остатъци.

Може да използвате крема всеки ден, най-добре вечер. За профилактика е достатъчно 2-3 пъти в седмицата. За да има видим ефект, са необходими поне 10 процедури.

При целулит в същия крем сложете няколко капки цитрусово масло. Нанесете на проблемните участъци и се увийте с найлон. Легнете за около час под одеяло. Правете процедурата през ден минимум 12 пъти.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар