Таро магия за богатство

промоции

Обредът с карти Таро трябва да се извършва в петък, на растяща Луна и желателно в слънчев ден независимо от сезона


Ход на обреда

Вземете тесте карти Таро (желателно „Златно Таро“), разбъркайте и поставете в центъра на масата. Запалете две свещи: зелена и жълта (златна). Подредете около тестето всички златни украшения, с които разполагате. Поставете двете си ръце върху картите: първо дясната, върху нея – лявата, и се вгледайте в пламъка на свещта, като намисляте желанието си. Когато свещите догорят наполовина, вземете картите и извадете от тях пет от Големите аркани: Императрица, Император, Слънце, Мир, Колесница. Под тях разположете реда на малките.

Редиците на късмета

1. Ако искате парите, макар и в малки количества, да дойдат при вас възможно най-бързо, наредете редицата на Меркурий, т.е. четири карти от боята Монети: двойка монети, тройка монети, десетка монети и туз монети.

2. Ако искате добрият доход редовно да постъпва, наредете редицата на Ванера от шест карти: двойка монети, тройка монети, шестица монети, деветка монети, десетка монети, туз монети.

3. Ако се надявате да получите доход от неочакван източник (например печалба от лотария), наредете редицата на Уран, осем карти: двойка монети, тройка монети, шестица монети, деветка монети, десетка монети, поп монети, туз монети.

Когато поставите на масата редицата, която ви трябва, изчакайте свещите да догорят. След това съберете всички наредени карти – Големите и Малките аркани, и ги разбъркайте.

После поставете на перваза на прозореца зелен плат, върху него разбърканите карти, без да ги увивате, оставете ги отворени за през нощта под лунната светлина. На сутринта ги прехвърлете върху жълт (златен плат) и ги оставете за цял ден под слънчевите лъчи. След залез вземете заредените от Слънцето и Луната карти в ръка и извадете от тях наслуки 1 карта. Това ще е вашият „златен водач“ -посредник между космическата съкровищница и вашия портфейл. Приберете картата в тайно отделение в портфейла си, а останалите карти увийте първо в жълтата (златната), след това в зелената материя и ги приберете.

Разшифровка на „водача“

Магическото въздействие върху реалността винаги изисква и собствена активност. Затова, в зависимост от това кой е вашият водач, обърнете внимание на конкретна област от живота и бъдете активни в нея.

Ако вашият „водач“ е:

Императрица: спешно се помирете с партньора си и се сприятелете с богатите си лели – парите ще дойдат при вас от роднини или от брак.

Император: този „водач“ обещава печалба с покровителството на силните на деня и повишение в длъжност – не се карайте с началството.

Слънце: не се страхувайте да рискувате -парите идват от успешни начинания, процъфтяващ бизнес, развлекателната индустрия.

Мир: не създавайте приятелства с авантюристи, залогът за благосъстоянието ви е мирът в душата ви и липсата на риск около вас.

Колесница: арканът на движението помага да получите добри пари, ако бързате, не закъснявате за срещи и за работа.

Туз монети: придавайте си важност и разказвайте на всички за постиженията си – ще ви предложат нов източник на доходи.

Двойка монети: забравете за скромността и искайте от всички, от които можете – вашите пари ще дойдат по този начин.

Тройка монети: не спете, бъдете активни, творете. В службата предлагайте нещо ново, съветвайте и обявявайте всичко, което ви хрумне.

Шестица монети: не се пречкайте на началството със съветите си, по-често ходете на гости – големите пари ще дойдат от познати или роднини.

Деветка монети: продажбите ще донесат нужните ви суми; ако не умеете да разменяте пари за стока, време е да се научите.

Десетка монети: подарявайте подаръци, дружете семейно – в отговор също ще ви подаряват и ще ви канят на гости. Някой от тези хора може да се окаже вашият меценат.

Рицар монети: търсете познанства с младежи. Колкото повече са в обкръжението ви, толкова по-добре. Чрез тях ще нахлуе паричният поток.

Дама монети: поискайте премия, но само в случай че началникът ви е жена. Вашият паричен канал се отваря чрез властимаща дама.

Поп монети: започвайте собствен бизнес в търговията или в сферата на развлеченията. Избягвайте скуката и бездействието. Не се страхувайте да рискувате.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар