Пресолили сте манджата? Не се притеснявайте – скоро ще се сбъдне най-голямата ви мечта!

Без да искате, сте пресолили гозбата – не бързайте да се отчайвате, защото това означава, че скоро ще се сбъдне най-голямата ви мечта. Ето какво друго предсказват храните и напитките…

Сол

Ако вместо да пресолите яденето с нея, случайно я разсипете, тогава ви очаква конфликт с някой близък човек. За да предотвратите това, вземете щипка от солта и я хвърлете през лявото си рамо. Според някои вярвания дори трябва да хвърлите три щипки, за да се отървете от лошата поличба. Друг спасителен вариант е да се разсмеете – с глас – така злото ще си отиде.

мечта

Пресолили сте манджата? Не се притеснявайте!

Но солта може и да ви отърве от негативна енергия у дома – просто сипете от нея във всички ъгли на жилището и отгоре полейте с малко светена вода. Докато правите това, е нужно да казвате молитвата „Отче наш“. Солта трябва да престои поне три часа.

Сол от вкъщи никога не се дава назаем, защото така може да дадете своя успех на други хора. Не е добре и да искате сол назаем, защото с нея може да приемете чужда енергия, която може да е негативна. Лош късмет е и е на бедност, ако подавате солницата на други хора докато се храните. Ще привлечете пари, ако през нощта при новолуние оставите сол в кутия на масата. Тази сол трябва да се сменя през три дни. С нея не бива да посолявате храната си, а щом отминат дните, я хвърлете в течаща вода.

Захар

Точно обратно на солта, нея е хубаво да разсипете. Направите ли го напълно случайно, очаквайте радостни събития. Ако захарта е разсипана (но случайно!) от необвързана жена или младо момиче, то в най-скоро време я чака среща с мъжа, който ще е любовта на живота й. С бучка захар в ъглите на стаите – ще отнемете негативната енергия от дома. Добре е да престои ден и да я изхвърлите. Може да я замените с нова.

Пипер

Ако го разсипете, то значи, че вашият любим ви изневерява, твърди китайско суеверие.

Чай

Дано не се опарите сериозно, но ако го разлеете неволно – не се ядосвайте, защото според поличбата до седем дни ще ви се случи нещо много хубаво. Индийско поверие обаче съветва да не се разбърква чаят с лъжица, особено ако вече сте отпили от него, защото така ще предизвикате някакво нещастие.

Кафе

Ако в чашата ви с ароматната напитка се появят мехурчета, то ви очаква много голям късмет в любовните ви дела.

Яйца

Ако счупите яйце и черупката му стане на малки парченца, това е на късмет. Но празните черупки от яйца е добре бързо да бъдат махани от масата и изхвърляни, защото се вярва, че това е мъртва обвивка, която отнема от енергията на живите.

Трохи

На бедност е, ако ги събирате от масата с ръка. Винаги ги забърсвайте с четка или парцал, за да не обеднеете, пише „Жуpнaл“. С хартия не се почиства масата за хранене, защото това също е на бедност.

Риба

Никога не започвайте да я ядете от главата – това е поличба за лош късмет.

Дафинов лист

Ако той пука, когато го сложите на топъл котлон, скоро ще получите добри новини за нещо, което силно ви вълнува.

Грах

Ако след като сте варили грах, ястието продължава да кипи и след като сте отместили тенджерата от котлона, това е много добра поличба. В дома ви ще се чуят много щастливи вести в скоро време.

Други

Навсякъде по света вярват, че храната, приготвена с любов и ведро настроение, е по-вкусна и носи по-добра енергия. Индийците са особено чувствителни към това храната да се приготвя с чисти мисли. Според тях най-възприемчиви към отрицателната енергия са месните и млечните продукти.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар