7-годишната ви дъщеря иска свой акаунт във фейсбук: как да реагирате?

Задължително е да разкажете на 7-годишната си дъщеря за евентуални неприятни случки, които я очакват в мрежата

фейсбук
Често те идват от самите й приятели.

Обяснете как правилно да реагира, ако някой прави заядливи коментари под това, което е публикувала, пуска нейни грозни снимки или клюки, да речем. Не подценявайте тази част от ограмотяването. За някои деца може да се превърне в голям психологически проблем, че никой не е харесал снимката на мъфините, които са изпекли и с голяма гордост са споделили.

Предупредете, че невинаги това, с което приятелите й се хвалят, е истина. Даже в социалните мрежи хората лъжат доста често.

Така че да не завижда, И самата тя да не се хвали дори с верни свои постижения или материални приtevaniq.

Не пропускайте да обясните етиката и естетиката в любимото занимание -селфитата

Не е морално човек да качи снимката, на която той е много хубав, а приятелката или приятелят му е с малоумно премрежен поглед. Не е красиво да се пусне по нощница или гол до кръста, освен ако не е фолкзвезда или рапър.

Вие също много внимавайте с поведението си в социалните мрежи. Нали помните, че сте станали приятели с детето си. Не публикувайте нищо, което не искате то да види за вас или да направи също като вас.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар