Как да нанасяте спирала на миглите като професионален визажист?

Нанасянето на спирала на миглите не е проста работа, има своите тайни

спирала на миглите
Ако спазвате препоръките на визажистите, ще постигнете ефектен грим, а не слепнали и тежки ресници, които само ще загрозяват лицето.

1. Нанасяйте туша от корените към краищата. Започнете от вътрешния ъгъл на окото и постепенно се движете към скулата.

2. След като сте нанесли туша, изчакайте малко, но не до пълното му изсъхване. После срешете миглите. Така ще отстраните излишния туш и ще направите погледа по-изразителен. За да избегнете слепване на миглите, дръжте четката хоризонтално.

3. За да бъдат миглите дълги и в ъгълчето на окото, използвайте четка с къси тънки косъмчета. При нанасянето се старайте да отворите очите максимално.

4. Ако използвате спирала с гъста консистенция туш, възползвайте се от специалните техники на професионалистите. Нанесете туш в основата на миглите и старателно го разнесете по цялата им дължина с друга суха четка.

5. Изборът на цвят е важен

Често блондинки използват спирали с черен туш, а това придава вулгарност на лицето. За да бъде гримът по-естествен, варирайте с цвета на спиралата според цвета на косата – миглите може да са един-два тона по-тъмни.

6. Миглите не се слепват, когато не нанасяте прекалено много туш. За дневен грим слагайте 1-2 слоя, а за вечерен – 3-4, или използвайте изкуствени мигли. Нанасяйте следващия слой, преди да изсъхне предишният.

7. Изящна форма на миглите ще придадете, като използвате щипка за извиване. Това се прави задължително преди нанасянето на спиралата.

8. Ще удължите миглите, като боядисате горните и долните и напудрите с прахообразна пудра. Последния слой на туша нанасяйте със зигзагообразно движение.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар