Мъжът ми изневерява, но само пред компютъра… Това изневяра ли е?


Преди месец си сложи и камера, не ми се мисли какво прави пред нея

От известно време съпругът ми изневерява, а странното е, че дори аз самата не знам доколко да му се ядосам и какво да направя, защото той не ми изневерява в действителност, а… само в интернет.

Живеем в странни времена, нещата са сложни и ми е трудно да разбера доколко трябва да съм обидена, засегната, бясна от това, че той си пише с жени, с които съм сигурна, че никога не се е виждал, и най-вероятно прави онлайн секс с тях.

Аз самата, признавам си, пиша с мъже, донякъде флиртувам. После се чувствам виновна пред съпруга си, макар самата аз никога няма да направя следваща стъпка и да стигна до нещо повече от невинен флирт. Донякъде чувствам вина и спрямо мъжете, с които го правя, защото очевидно им давам надежди за неща, които няма как да се случат.

Но с него нещата са по-сериозни. Никога не съм стигала дотам да правя виртуален секс, но за него съм сигурен, че е, не знам дори дали вече не е пристрастен. Просто той е много зле с компютрите и никак не знае как да си прикрива следите. А освен това преди време си сложи и камера, не можа дори да ми обясни защо изведнъж е решил да си купува.

Питах мои приятелки как се очаква да постъпя и всичките ми дадоха различни отговори. От: „Остави го“ до: „Щом е само пред компютъра, какво ти пука, нека изпусне напрежението.“

В.Е. София

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар