От Везни до Риби: оказва ли зодията влияние върху продължителността на живота?

промоции

Американски учени въз основа на астрологически изследвания потвърждават догадките за влиянието на небесните светила върху здравето и продължителността на живота


ВЕЗНИ

Везните не са кой знае какви дълголетници в Зодиака (жените живеят до 77, а мъжете – до 73 години). Но имат възможност да поспорят с упоритата астрономическа статистика и да спечелят няколко допълнителни години живот, ако се погрижат за слабия си имунитет. Високите защитни свойства на организма ще им помогнат да избегнат и други потенциални рискове – заболявания на кожата, кръста и бъбреците.

Съвет:грижете се за здравето си на сухо и топло място. Звездите препоръчват да избягвате студовете и високата влажност.

СКОРПИОН

Скорпионите живеят относително кратко: жените средно до 62, а мъжете – до 63 години. Астролозите го обясняват с това, че тези хора трудно се поддават на лечение. Те предпочитат да завършат житейския си път, без да достигат дълбока старост, само и само да избегнат всякаква медицинска намеса.

Съвет: животът ви ще се удължи и без лекари, ако отделяте достатъчно внимание на профилактиката на заболяванията на гърлото и пикочополовата система.

СТРЕЛЕЦ

Слабото здраве на Стрелците се отразява и върху продължителността на живота им. Опорно-двигателната и сърдечносъдовата система с пълния букет хронични заболявания в прекия смисъл скъсяват живота на Стрелците. Жените рядко отбелязват 73-тия си рожден ден, а мъжете – 69-ия.

Съвет: жените Стрелци трябва да отделят особено внимание на косите, ноктите и кожата, а мъжете Стрелци – на простатата.

КОЗИРОГ

Козирозите са много издръжливи. Те мъжествено преживяват множество заболявания, които неотстъпно ги преследват чак до старостта. Нещо повече, тези хора са подложени на висок травматизъм. Постоянната атака върху здравето не позволява на Козирозите жени да живеят повече от 80, а мъжете – повече от 77 години.

Съвет: в зряла възраст е висок рискът за ставите, слуха, жлъчните пътища и храносмилателната система.

ВОДОЛЕЙ

Средно Водолеите доживяват до 72 години. Здравето и на мъжете, и на жените Водолеи е сложно да се обясни с медицинската логика. В горещините Водолеите могат лесно да пипнат възпаление на белите дробове, а в зимните студове те дори няма да кихнат след многочасова разходка без шапка.

Съвет: пазете се от заболявания, свързани с кръвообращението, зрението, разстройства на стомашно-чревния тракт и стрес.

РИБИ

Жените Риби успяват да доживеят до 75 гоини, а мъжете – до 71. Астролозите ги признават за най-болнавия знак в Зодиака. Те могат да видят старостта само ако преодолеят множеството заболявания на белите дробове (задух), на ставите (артроза), на кожата (лишеи, гъбички по ноктите).

Съвет: не всички Риби обичат водата. Бъдете внимателни и при употребата й, и при водни процедури.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар