От Овен до Дева: оказва ли зодията влияние върху продължителността на живота?

промоции

Американски учени въз основа на астрологически изследвания потвърждават догадките за влиянието на небесните светила върху здравето и продължителността на живота


Те установяват ясна закономерност между датата на раждане на човека и продължителността на живота му. Достоверността на резултатите става възможна благодарение на анализа на датите на раждане и смъртта на над 60 000 души от цял свят. Обекти на изследване са както съвременни жители на планетата, така и хора, живели преди няколко столетия.

Колко години са „програмирани“ във всеки зодиакален знак и кои заболявания могат съществено да ги съкратят?

ОВЕН

Зодиакалното съзвездие е щедро на дълголетие и за мъжете, и за жените. Жените могат да разчитат на не по-малко от 78 години, а мъжете – на 79 години живот. Главният бич за здравето на Овните са стресът, причиняващ безсъние, мигрена, сърдечни заболявания.

Съвет: отнасяйте се философски, към живота! Това ще ви избави от тежки мисли, бели коси и ще удължи живота ви.

ТЕЛЕЦ

Дълголетие звездите обещават на всички Телци. Жените имат шанс да празнуват 80-годишен юбилей, а мъжете, преодолявайки тази граница, достигат до 82 години. Но склонността на Телците. към затлъстяване, заболявания на пикочо-половата система и ставите може значително да съкрати отредения ви от небесата срок.

Съвет: отделяйте внимание на уязвимите области и е напълно възможно тялото да ви служи чак до 100 години!

БЛИЗНАЦИ

Средната продължителност на живота на мъжете е 78, а на жените – 85 години. Близнаците са склонни към търсене на смисъла на живота и размишления за тленността му. Те често са обладани от скука и униние, преминаващи в депресия. Вследствие на това могат да възникнат проблеми с дихателната система, теглото и заболявания на крайниците.

Съвет: следете храненето си и избягвайте всякакви изнурителни диети. Организмът ви е особено подложен на изтощение.

РАК

Дамите от тази зодия достигат 73 години, а мъжете – 68. Рано „се срещат с Бога“ представителите на знака, които игнорират правилата на здравословен начин на живот и не ходят на лекар. Причината е тяхната мнителност и зациклянето върху болестите, а не върху оздравяването. Раците често страдат от съдови заболявания, късогледство и нарушения в работата на стомашно-чревния тракт.

Съвет: звездите посочват повишената склонност към онкопато-логии, затова не забравяйте задължителните профилактични мерки.

ЛЪВ

Повечетожени и мъже от този знак доживяват до 74 години, ако навреме бият тревога в случай на сериозни заболявания. Тяхната особеност да премълчават проблемите и да не се оплакват, често е причина да хро-нифицират заболявания-та им. Причина за лошо самочувствие са слабата сърдечносъдова система, гърбът и очите.

Съвет: позволете на роднините и близките да се погрижат за вас и здравето ви.

ДЕВА

За жените звездите отреждат 81 години, а за мъжете – до 77. Девите могат да се похвалят с добро здраве, макар че мнозина от тях имат уязвима храносмилателна система и страдат от разстройства, свързани с дейността й. Но независимо от това астролозите наричат Девите най-здравите дълголетници.

Съвет: по-често устройвайте разтоварващи дни, хранете се здравословно и никога не преяждайте. При такова отношение звездите са готови да ви подарят още няколко години.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар