7-те основни причини за разпада на една връзка, за раздялата

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Погледнете! Ако във вашата връзка налице е някой от тези фактори, замислете се дали няма да загубите партньора си!

Изследователи, които с години са се взирали в двойки, успели да се съхранят с годините, или провалили любовта помежду си, са извели на преден план тези няколко основни причини, поради които връзките се разпадат!

1.  Изневяра – в началото на списъка поставят похождението в сексуален план, което е наранило партньора до върховна степен. И това е напълно нормално – ако един човек се е подиграл с чувствата ти и с теб самия, нормално е да не искаш да бъдеш с него;

2. Без комуникация – ако комуникацията липсва, това е предпоставка за разпад. Ако не можеш да споделиш с един човек как е минал денят ти, ако нямате какво да си кажете, то какъв е смисълът да продължавате да бъдете заедно? Единият секс?

Ето защо раздялата идва!

3. Секс – и като стана дума за секс, липсата на интимности също е предпоставка за раздяла. Ако партньорите не правят секс, то не са ли те просто приятели?!

4. Внимание – ако половинката рядко ти обръща внимание, не иска да правите заедно някакви неща, не иска да се забавлявате заедно, а предпочита да прави това с приятелите си, то нормално е в един момент просто да ви писне. Та защо сте заедно тогава?

5. Ревност – оказва се, че ревността в големи количества не е гаранция за силни чувства, а дразнеща за партньора, накърняваща неговата свобода и лично пространство;

6. Доверие – ако доверието липсва, то тази връзка няма никакво бъдеще. Та нали точно върху доверието стъпва и се развива всеки съюз. Ако не вярваш на партньора си, защо си с него;

7. Налагането – ако единият от двамата се опита да наложи напълно своето мнение и виждане по отношение на цялата връзка, то в един момент другият ще се окаже в неудобна позиция и ще потърси свобода. А свободата се изразява в раздяла.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар