Щом Карла Бруни се е оляла с ботокса, за нас какво остава?! (ФОТО)

Карла Бруни е неузнаваема

Карла Бруни – бившата манекенка и певица, а по настоящем първа дама на Франция, определено е прекалила с ботокса, коментират не само светски анализатори, но обикновени хора, които са имали възможността да зърнат изкривеното й в причудливи форми лице.

Най-новата снимка на Бруни е от тази неделя – тя беше изловена от папараци по време на първия тур на изборите във Франция. С лице, което е загубило естественото си очарование и форми, съпругата а Никола Саркоза го придружи по време на гласуването.

Прекалила ли е Карла Бруни?!

Всички около тях имаха възможността да видят, че лицето на Бруни наистина не изглежда добре – или ботоксът е прекалено много, или се е подложила на пластична операция, която по-скоро е навредила на красотата й, а не я е дарила с нова.

Мнозина посмяха да изкоментират, че 44-годишната Карла Бруни явно се е вманиачила до такава степен на тема заличаване на бръчките, че вече не вижда колко гротескно, ако не и направо ужасно изглежда – скулите й са прекалено опънати, а очите й са добили котешка форма.

Още през месец януари на тази година изтъкнат пластичен хирург, на когото се доверяват някои от най-известните звезди, коментира, че Карла Бруни е прекалила с ботокса. Тя обаче явно не си е взела поука, а е продължила да се коригира!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар