След навършване на 40 години заклетите купонджии все по-трудно излизат от къщи

Общо взето е вярно, че с възрастта намалява младежкото желание при първа възможност да се измъкнете от къщи


Ако вече сте минали 40-те, вероятно с носталгия си спомняте как на 20 купонясвахте до среднощ. А на сутринта ставахте, без да чувствате умора.

Имайте предвид този неприятен, но безспорен факт при съществена разлика в годините между вас и мъжа ви. То и заради това се смята, че голямото разминаване във възрастта е риск – партньорите са в различни етапи от живота си и им се иска да го прекарват по различен начин.

Не натяквайте на мъжа си, че сте се затворили вкъщи като пенсионери. Не само ще го обидите – за него и без друго вероятно е повод за тревога, че има много по-млада жена. Ще сте и несправедливи, защото нали като започвахте връзка с него, знаехте разликата във възрастта. Въпрос на интелигентност е било и да си дадете сметка, че това влече след себе си някаква разлика в интересите и желанията, даже в енергията, ако щете.

Впрочем много двойки, които се обичат и си подхождат, казват, че се чувстват щастливи да са заедно дори когато само си седят и си мълчат.

Така че на каквато и възраст да сте, помислете и дали всичко друго е наред във връзката ви, ако ви е толкова непоносимо да изтърпявате мъж домошар.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар