Гола снимка на Мадона пощури света! Струва 6000 евро

алкогард промоция

Гола снимка на Мадона се превърна в истинска сензация

Гола снимка на поп легендата Мадона предизвика истински фурор. Става дума за фотография, направена през далечната 1990 г., когато изпълнителката е била едва на 32 години. За да бъде истерията пълна, снимката беше пусната и на търг, който се радва на нечуван успех. Резултатът от търга е потресаващ – фотото на Мадона е продадено за шокиращите 6000 евро, пише електронното издание hotnews.bg.

Това е сегашната Мадона!

На въпросния кадър певицата е положила морно снага върху шикозно легло, а ръката си държи димяща цигара. Плътта й е гола и красива – такава, каквато мнозина си я представят.

Снимката е заснета преди повече от 20 години, за да влезе в книга, която е трябвало да бъде издадена под името „Секс”. Това обаче така и не се е случило, а участта на снимката е била коренно различна – да бъде пусната на търг и да се продаде на сензационната цена.

Новият собственик на провокативната снима се сдобил с нея от аукционна къща Bonhams, допълват от изданието.

И всичкия този шум се вдига само седмици, след като певицата заяви пред медиите, че иска да се отърве от скандалния си имидж на еротична звезда, който градеше преди години.

Явно обаче начинанието ще е изключително трудно, дори за всесилната Мадона!

А това е Мадона, която подлуди света!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар