Ивет Лалова се приготвя за зимна сватба! Вижте как!

Ти лайф за Лекува

Ето какво очаква Ивет Лалова в приготовленията й за сватба през декември

Най-бързата бяла жена на планетата, българката Ивет Лалова стяга сватба през декември. На приказна зимна сватба лекоатлетката ще се врече във вечна вярност на дългогодишния си приятел Симоне Колио, съобщават информационните агенции.

Като всяка жена, която е на крачка от толкова важно събитие в живота си, и Ивет тръпне в сладостно очакване и в напрежение как ще протече подготовката, както трябва да свърши и как ще го свърши.

Ивет Лалова ще е булка през зимата!

Това, което разказва за сватбата си на този етап Лалова, е, че церемонията няма да се състои в България. Двамата със Симоне ще направят всичко възможно, за да избягат от формалностите. От своя страна, Ивет Лалова ще заложи напълно на това си мнение, като още от сега знае, че по време на щастливото събитие няма да бъде с бяла рокля.

Какво още ще направи сватбата и уникална и незабравима, лекоатлетката отказва да сподели. Казва още обаче, че ще се довери изцяло на усета на сестра си Ани, която е и неин мениджър от години, а и която вече е минала през този път – преди години се омъжи за актьора Август Попов.

За да не наскърби близките си в България, Ивет Лалова се заканва да организира и тук празненство, но то ще бъде след официалната сватба.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар