3 естествени средства за избелване на зъбите

Ще останете приятно изненадани от резултатите

Не е нужно да се подлагате на скъпи процедури в зъболекарския кабинет, за да имате снежнобели зъби.

Всъщност истината е, че химическото избелване крие доста рискове. Именно поради тази причина малко хора се наемат да се подложат на тази процедура.

Предлагаме ви няколко ефективни процедури, които бихте могли да приложите у дома, без да се притеснявате, че ще увредят емайла ви. Разбира се, трябва да имате предвид, че тези процедури в никакъв случай не могат да заменят редовните посещения при зъболекаря. За сметка на това обаче могат да направят зъбите ви снежнобели.

избелване на зъбите

Съвети за избелване на зъбите

Ето и средствата, с които можете да избелите зъбите си в домашни условия:

Кокосово масло

Напоследък кокосовото масло се препоръчва за все повече процедури. Освен всичко друго, то е и отлично натурално средство за избелване на зъбите. Достатъчно е да нанесете малко количество от продукта върху зъбите си и да го оставите да действа 15-20 минути. След това измийте зъбите си както обичайно. Повтаряйте тази процедура 2-3 пъти седмично.

Бананови кори

Може би избелването на зъбите с бананови кори е сред най-лесните домашни методи. Истината е, че банановите кори съдържат вещества, които разтварят успешно зъбната плака и по този начин придават допълнителна белота на зъбите ви. Достатъчно е да натриете зъбите си с вътрешната част на банановата кора. След това я оставете да подейства 10-ина минути и измийте зъбите си. Можете да повтаряте тази процедура всеки ден. Тя няма да навреди на здравината на зъбите ви.

Активен въглен

Счукайте две-три таблетки активен въглен на прах и го смесете с вода. Целта е да получите гъста каша. Нанесете я върху зъбите си и изчакайте 2-3 минути. След това изплакнете добре устата си и измийте зъбите си. Можете да прилагате тази процедура 2-3 пъти седмично, пише zajenata.bg.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар