Имате ли силна психика, и ако не – как да я придобиете?

промоции

Колко човек е издържлив и гъвкав, и има ли той издръжлива психика обаче се познава при трудности


Една от тях безспорно е провал в работата. Но той не е най-страшното събитие. Може да заеме най-много трето място в класацията – след здравословни проблеми и неразбирателства в семейството.

Когато сте здрави и в отношенията ви с близките всичко е наред, гледайте на неуспех в работата просто като на неприятно събитие. Покажете силна психика и ще се измъкнете.

Хората със силна психика не губят време да се самосъжаляват

Това е саморазрушително поведение, похабяване на ценния брой дни, с които разполагате, за да сте щастливи. Каквото и да се е случило, винаги можете да потърсите и откриете нещо добро, което да ви вдъхнови. Помислете пак за класацията: двете най-важни неща в живота са ви наред – здравето и отношенията с близките.

Хората със силна психика намират забавното и в абсурдните ситуации

Не сте успели, животът изглежда ужасен. Но като се откажете от чувството си за хумор, по-добър ли ще стане? Самоиронията може да бъде от полза, за да се справите с трудна ситуация. Да речем, мислете така: Уча повече от пораженията си, отколкото от триумфите. Грешките ми припомнят за човешката ми същност. Днешният успех може да доведе до провала ми утре, защото щеше да ме направи самодоволен.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар