Според Фън Шуй: Никога не поставяйте огледало на тези места в жилището си

Никога не го поставяйте на място, на което може да отрази пряко входната врата

Често пъти хората пренебрегват съветите на специалистите по обзавеждане и Фън Шуй. Истината е, че по този начин можете да си навлечете сериозни неприятности и да прогоните завинаги късмета си.

Ако вече сте поставили отгледало на някое от тези места, незабавно го махнете.

огледало

Не е добра идея да имате огледало в спалнята

Никога не забравяйте, че огледалата показват отражението на всичко, което се намира в непосредствена близост до тях.

Още при избора на огледало е необходимо да вземете предвид някои фактори като мястото, на което ще го поставите, както и функцията, която ще изпълнява.

Никога не ги поставяйте на място, на което могат да отразят пряко входната врата. По този начин губите цялата положителна енергия от дома си, тъй като я изпращате навън.

Не ги поставяйте и по начин, по който ще отразяват банята, тоалетната или кухнята. В тях не трябва да се отразяват и кофи за боклук, мръсотия или бъркотия.

Не е добра идея да имате огледало и в спалнята си. То ще създаде спорове и редица недоразумения между вас и половинката ви.

Ако много държите да имате огледало в спалнята, то задължително преди сън го покривайте с непрозрачен плат.

Не поставяйте никога огледалото на южната страна на дома ви.

Не се плашете от огледалата. Те могат да ви донесат много положителна енергия, ако ги поставите на правилното място според Фън Шуй изискванията.

Така например би било добре да поставите огледалото в трапезарията (но не в кухнята), така че да отразява храната, която е поставена на масата.

Поставете го на място, от което да отразява шкафът, в който си държите парите. По този начин ще можете да ги увеличите без никакви проблеми.

Освен това, ако поставите голямо огледало в малка стая, то ще създаде зрителна измама и ще я направи да изглежда по-голяма.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар