Амулети за Свети Валентин – най-новата мода в нета

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Талисманите привличат любовта, твърдят запознати

С наближаването на празника на влюбените на 14 февруари се сипят какви ли не оферти за амулети, магически ритуали и билки, с които да намерите или да укрепите любовта. Пентаграм на Венера например струва 36 лева и според офертата в нета успехът е сигурен.

Пентаграмите на Венера отразяват видимото движение на планетата, пише „Тeлегрaф“. Древните шумери, а по-късно гърците и маите са установили, че движенията й следват строг 8-годишен цикъл.

Ако в началото на пролетта Венера се наблюдава перфектно като Зорница, това се случва отново на 8-ата година, като междувременно Зoрницата се вижда добре още 4 пъти, но в

Свети Валентин

Предлагат се какви ли не оферти за амулети за Свети Валентин

други сезони. Ако тези нейни появи се нанесат върху една окръжност, оформят пентаграм.

Комбинация

Талисманът за „безгранична любов“ представлява комбинация от 4-ти и 5-и пентаграм, и се продава за 36 лв. Привлича любовта на тези, за които мислите. Четвъртият пентаграм на Венера „има голяма сила, тъй като подчинява духовете на Венера и така всички желания на човек стават реалност“ – пише още в сайта.

За петия е обяснено – „кoгато се показва единствено пред лицето, за което мечтаем, той подтиква и подбужда към любов“. Амулетите са изработени ръчно и са обсипани за още повече сила и разкош с древни символи, съчетаващи мъдрост, магия и тайнственост. Можете да си изберете и нещо друго от предложенията, например келтски любовен възел.

Билки

Наред с това, ако още не сте срещнали любовта, можете да се възползвате от свойствата на билките според народните вярвания и ритуали. Ако поръсите любимия с прах от босилек, той няма да изневерява, твърди поверието. Всяка дама, която закачи бял имел над леглото си, ще привлече своя бъдещ съпруг в живота си, става ясно от друг езотеричен сайт.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар