Кажи ми какво сънуваш, за да позная болестта ти

Езерото вещае анемия, пожарът – гастрит, танците – ревматизъм

Звучи невероятно, но май е истина: между здравословното състояние и сънищата има връзка. „Филмът“, минал пред очите ви нощем, показва от какво боледувате.

– Ако виждате река, поточе, водопад или езеро, вероятно страдате от анемия. В случай че водният басейн е по-голям, прегледайте се при уролог – бъбреците ви сигурно не са в ред.

какво сънуваш

Кажи ми какво сънуваш

– Сънищата, по време на които се задушавате, сигнализират за болен черен дроб или астма. Имате чувството, че някой (или нещо) ви притиска, че сте уморени и гърбът ужасно ви „стяга“.

– Пожарът показва, че стомахът и червата не функционират както трябва. Ако ви мъчи запек, пламъците обикновено са алени или жълто-оранжеви. В обратния случай (разстройство) огънят е синкав.

– Насън преживяхте земетресение? Не е зле да идете при кардиолог – „машинката“ навярно изневерява. За сърдечно заболяване предупреждава и нощно „представление“, чиито главни герои са огромни чудовища.

– Джуджетата, явяващи се насън, означават, че нервите „издишат“. Ако са дружелюбни, не сте задълбали много в кризата. В случай че са с разкривени физиономии и ви се карат, вземете спешни мерки: става дума за силна невроза.

– Далакът „стачкува“! – сигнализират тучните ливади, птичите песни и току-що разлистените гори.

– Не се радвайте, ако насън сте в центъра на някакво забавление, ако наоколо пеят и танцуват. Твърде възможно е да боледувате от ревматизъм или артрит.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар