Как да го накарате да ви купи желания подарък?

По-хитро е да покажете на мъжа си желания подарък в книжен или интернет каталог:“ Много ми харесва това колие. Как мислиш, дали ще отива на виолетовата ми рокля?“


За дрехи или обувки добавете: “ Я, има го и моя номер“ и го кажете натъртено. При това се уверете, че любимият ви внимава. Нали го знаете онзи мъжки навик да хвърля бегъл поглед и да повтаря „Да, мила“, а изобщо да не се съсредоточава.

Може да пробвате трика с дете издайник. Казвате на дъщеря си какво искате, а тя съобщава на баща си. Ако имате син обаче, не е гарантирано, че ще ви се получи с устно описание. По-добре и при мъжка рожба действайте с показване, за да разчитате на точно препредаване.

Най-сигурно е да въвлечете приятелка в схемата, която доброжелателно да информира мъжа ви на какъв подарък ще се зарадвате.

Не е неприлично и ловко да организирате колективно пазаруване. Предложете на любимия заедно да идете да купите подаръци за децата и близките, подарък за дома си и всеки от вас двамата да си избере подарък за себе си. Естествено, направете предварително маркетингово проучване и направлявайте процеса във всичките му етапи. Рядкост са мъжете, които издължат дълго обикаляне по магазините.

Признайте си, че това ще бъде голямо облекчение и за вас. Хем ще поощрите мъжа си да купи идеалния подарък за вас, хем по-лесно ще изберете подарък и за самия него. Така де, всяка година когато под елхата отваря пакета, той надава радостни възгласи, но откъде да знаете дали и неговите не са фалшиви като вашите. То това не е като онова, за което е съвсем сигурно, че жените могат да го симулират, а мъжете – не.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар