Разграфете седмицата правилно – ето какво да свършите от понеделник до сряда

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

В понеделник е добре да вземате, не да давате

Ако сте се чудили защо през миналата година не всичко ви се е получавало лесно, може би просто не сте уцелвали кога да ги свършите. Подгответе се за тази година така, че да си осигурите правилните условия.

Понеделник

Подходящ момент за:

понеделник

Никакво плащане и даване на нещо назаем в понеделник

– купуване на черна техника. Причината е тривиална. Доста магазини по света започват своите намаления именно от този ден. И съвсем логично изборът е много по-голям, отколкото в края на седмицата. Освен това консултантите имат повече време, за да ви обяснят някои специфики на избрания от вас модел и да направят демонстрация. През уикенда със сигурност ще бъдат по-заети.

Забравете:

– зъболекарския кабинет. Статистиката сочи, че зъбните интервенции и манипулации в първия ден от седмицата често водят до различни усложнения. Обяснението е, че стоматолозите са една идея по-разсеяни след почивката и затова грешат.

– пътуването. Не тръгвайте на път в понеделник, може да ви изненадат проблеми.

– парите. Никакво плащане и даване на нещо назаем в понеделник! В този ден е добре да вземате, не да давате. Поверието гласи, че какъвто е първият ден от седмицата, така ще я карате до края. Нали не искате цяла седмица парите да изтичат през ръцете ви?

Вторник

Подходящ момент за:

– хапване в заведение. И тук причините са лесно обясними. През уикенда заведенията са работили под пълна пара. Все пак са им останали продукти. Които логично те ще предложат и използват в менюто в понеделник, пише „Жуpнaл“. Ново зареждане обичайно правят във вторник и съответно тогава продуктите са най-пресни.

– разходка на открито. Намерете час време и направете това днес, а не отлагайте за уикенда. Според метеоролози през почивните дни времето често се разваля. А вторник е един от най-сухите дни през седмицата. Забравете:

– диетите. Повечето хора, които започват диета в този ден, не стигат до края. Най-често развалят режима още през първия уикенд.

Сряда

Подходящ момент за:

– искане към шефа да увеличи заплатата ви. Скорошно проучване показва, че седем от десет мениджъри определят деня като най-благоприятен за подобни молби. Доверете им се.

– пазаруване. Статистиката сочи, че в сряда хранителните магазини са най-малко посещавани. Сега можете да пазарувате на спокойствие и да четете всички етикети за вредни съставки в продуктите, без някой отзад да ви побутва.

Забравете:

– смяната на жилището. По света съществува вярване, че денят носи лош късмет на новодомците.

Вижте и втора част
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар