Разграфете седмицата правилно – ето какво да свършите от четвъртък до неделя

Ти лайф за Лекува

В четвъртък не правете планове за раздяла

Прочетете и първа част

Ако искате да имате време за всичко важно, разрафете седмицата правилно. Ето какво трябва да свършите от четвъртък до неделя.

Четвъртък

Подходящ момент за:

– пускане на фиш в най-близкото тото. Този ден носи късмет и може да се надявате, че „звездите ще ви говорят“, докато отбелязвате цифрите.

– бърз сутрешен секс. Според поредното британско изследване. Причината е, че по това време нивата на половите хормони са във върхова позиция. Така че не се оправдавайте пред

четвъртък

Четвъртък е подходящ за нови начинания

партньора си с главоболие.

– нови начинания. Започнете ги от днес, тъй като четвъртият ден от седмицата покровителства подобни неща.

Забравете:

– плановете за раздяла. Според американски учени двойките се карат най-ожесточено в четвъртък, пише „Жуpнaл“. Което невинаги е повод за раздяла. Затова не бързайте с крайните решения, изчакайте до уикенда.

Петък

Подходящ момент за:

– сватба. Ако сте решили да се жените, направете го в петък, а не през уикенда. Има по-голям шанс да ангажирате заведение за сватбеното празненство на доста по-ниски цени, отколкото в събота или неделя.

– отказване от цигарите. В петък волята е най-силна, така че направете решителната стъпка напред.

– продажба на имот. Според американска агенция за недвижими имоти, петъчните обяви за продажба на жилище имат повече успех от онези, пуснати в понеделник. Обяснението е, че в петък повечето хора са го ударили на офисно мързелуване и доста по-често влизат в сайтове. През останалите дни от седмицата те са по-концентрирани върху работата си.

Забравете:

– колата си. Статистиката сочи, че най-много пътни инциденти стават в последния работен ден от седмицата. Това е един добър мотив да оставите днес колата пред жилището и да отидете пеша или с градски транспорт на работа.

Събота

Подходящ момент за:

– дълъг път. Денят обещава приятни емоции и леко пътуване.

– нов дом. Идеалният момент да се преместите в новия си дом е сега. Защото в събота не се налага да бързате за никъде и можете спокойно да подредите дребните вещи.

Забравете:

– сватбата. Астролози твърдят, че съботата е натоварена с много негативни влияния. Неслучайно и задушниците са в събота.

Неделя

Подходящ момент за:

– пазаруване онлайн. Има много по-голям шанс да изпреварите конкуренцията в някое интернет наддаване, защото сте отпочинали и реакциите ви са бързи.

Забравете:

– работата. Дори и да не сте успели с някоя задача, която трябва спешно да свършите още в понеделник, не опитвайте да разрешите проблема у дома. Неделята е за почивка, не за работа.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар