Как да получите подаръка, който желаете?

Тази година сте твърдо решени той да успее. Да ви купи подаръка, който най-много искате


От 5,10,15 години не му се получава, но стига вече. Ще вземете мерки навреме и когато под елхата отворите пакета, няма да ви се налага да надавате фалшиви радостни възгласи, а всъщност да ви се ще да треснете подаръка в главата на пак сбъркалия любим.

Е, той не е падал дотам да ви купува един и същ парфюм Коледа след Коледа, както прави мъжът на братовчедка ви. Нито ви е връчвал нов миксер с милото пожелание да ви стават по-пухкави кексовете, както колежка била зарадвана от съпруга си.

Не му се сърдите на вашия, той толкова си може. Но най-сетне сте осъзнали, че не е виновен той, а вие.

Първо подозирахте, че го мързи да търси. Влиза в първия магазин, продавачката набързо успява да му пробута нещо уж модерно и задължително скъпо, а той си тръгва с чувство на изпълнен дълг. (Като ония маркови обувки, които биха били страхотно удобни, когато кметът опъне по
улиците червени килими.) После смятахте, че избира подаръци, като мисли за своите, а не за вашите желания. (Като онова прозрачно боди, с което ще сте неотразима, ако започнете кариера на фолк певица.) Още по-после решихте, че изобщо не ви познава, щом никога не уцелва нещо, което ще ви хареса. (Като онзи чанта, която три съботи поред спирахте да разгледате на витрината в мола, а мъжът ви търпеливо висеше до вас, обаче така и не разбра, че я искате.)

Но наскоро ви просветна – той всъщност се старае, следвайки кой знае откъде пръкналото се правило, че подаръкът трябва да е изненада

И изобщо не се досеща, че вие, както и 99,99% от жените в света, ще сте щастливи от обратното – мъжът да ви подари точно онова, което искате. И тогава ще надавате неистови възгласи – на фалшива изненада и на истинска радост.

Та тази година сте твърдо решени той да успее да ви поднесе идеалния коледен подарък, защото ще му кажете какво да ви купи. По-точно, ще му подскажете, но по недвусмислен начин. Нали от опит знаете, че разгадаването на намеци не е най-силното качество на любимия ви. Както и на 99,99% от мъжете.

Понеже сте умна жена, нямате намерение директно да обявите “ Искам да ми купиш за подарък червена блуза от магазина на (следва марката) в мола. Запазила съм я, само отиваш, казваш името си, вземаш и плащаш“. Колко грубо. Ами да бяхте направо я взели тази червена блуза, какво ще го разкарвате любимия до мола.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар