Ето как Лияна успява да е винаги в супер секси форма!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Лияна е една от изпълнителките в лекия жанр, която впечатлява с поддържано спортно тяло!

Поп фолк певицата Лияна е една от най-сексапилните представителки на жанра, която се отличава с добре поддържано спортно тяло. За целта, разбира се, тя не е безразлична към това как се храни и колко се движи. Има си и свои малки тайни за постигане на успех!

Ето в какво се състоят някои от правилата, към които певицата се придържа, за да бъде винаги в тонус и идеална форма.

Като за начало, тя признава, че цената, която плаща, за да изглежда по този зашеметяващ начин, е наистина висока. Висока, поне що се отнася до хранителния й режим и спортните й занимания.

Лияна е супер секси!

По принцип, певицата набляга основно на плодовете и зеленчуците в комбинация с ядки – храни, които са едновременно здравословни, но и носят на тялото необходимата енергия, с която да посрещне задачите през деня.

Що се отнася до спорта, там брюнетката е още по-категорична в действията си. Тренира всеки ден, независимо от формата. Движи се и на сцената, но набляга на тичането в парка и заниманията във фитнес залата.

Всеки неин ден започва в 6:30 часа сутринта, когато тя изпраща дъщеря си на училище и излиза да потича в парка. Всеки ден Лияна изминава по 8-10 километра, като се случва да пробяга дори 12.

Е, вие бихте ли направили всичко това, за да бъдете във форма?!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар