Кое е важното и необичайно разкритие, което ще промени света в най-скоро време?

промоции

Нещо необичайно ще бъде разкрито всеки момент (с разсекретяването на информация за феномените НЛО и извънземни)

разкритие
Уважаваната разследваща журналистка Лесли Кийн заявява: „Нещо необичайно ще бъде разкрито всеки момент (с разсекретяването на информация за феномените НЛО и извънземни). Това може да промени целия свят“.

Бивши високопоставени чиновници, както и учени, които обикновено работят в сянка, излизат на светло. Тези инсайдъри имат отдавнашни връзки с правителствени учреждения, изучаващи неидентифицирани въздушни явления (НЛО). Те смятат да разсекретят информация и своите знания и да ги направят достъпни за всички. В екипа влизат:

– ветеран от Управлението за специални операции на ЦРУ с 25-годишен стаж;

– директор на тайния отдел „Skunk Works“ в Lockheed Martin;

– бивш заместник-помощник на министъра на отбраната на САЩ по въпросите на разузнаването;

– старши офицер от разузнаването на Министерството на отбраната, който е ръководил тайната аерокосмическа програма „Идентификация на заплахата“ в Пентагона, насочена към неидентифицирани въздушни технологии.

В тази група участват и опитни специалисти професионалисти и изтъкнати академични учени.

Какво се случва? Дали това не е началото на тенденция към разкриване от страна на правителството на САЩ?

Тези хора знаят повече от всекиго, затова въпросът за тяхната мотивация е основополагащ.

Според заявлението на TTS/AAS (названието на екипа), членовете му, които от десетилетия „работят лод сянката на най-висока секретност“, смятат, че „има достатъчно убедителни доказателства за НВЯ и те свидетелстват за съществуването на екзотични технологии, които могат да извършат революция в човешкия опит“. Този екип провежда различни изследвания, които включват още: съзнание, управление на пространство-времето, интерфейс на мозък-компютър, геномика и създаване на бази данни за т.нар. supranormal. Авиационно-космическите изследвания ще се прилагат за създаването на „енергетически и двигателни концепции от ново поколение за транспорт и космически полети, които могат завинаги да променят начина на придвижване по земята, водата и въздуха, a Entertainment ще предложи „информативно осведомяване, което ще осигури разбирането на тези изследвания и ще предизвика любопитство в дълбоките, но неразгадани тайни на света“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар