Украсете кухнята с живи цветя и клонки – научете как!

Малките кухни са уютни

Малките детайли в декорацията на кухнята могат напълно да трансформират визията на тази стая. Може да използвате и живи растения за целта.

Малките кухни крият своя особен чар, те са уютни и създават усещането за топлина и комфорт. Без да се страхуваме, че ще нарушим всичко това, с лекота можем да заложим на студената гама и да боядисаме стените в светлосиво, мръсно или пастелно бяло. Макар често да се смята, че ограничените пространства са значителен недостатък, това далеч не е

кухнята

Малките кухни са уютни

така, тъй като светлите цветове оптически увеличават пространството.

Дизайнерите съветват да оцветите стените две на две, като присъствието на белия цвят е задължително. След това може да запретнете ръкави и да се погрижите за дребните детайли.

За да разчупите визията и да измайсторите нещо рядко срещано, може да поставите акцент върху неизползваните сервизи, вази, купи, чинии и чаши. Освен че ще влязат в употреба, те ще допринесат за новото излъчване на дома ви.

Препоръчваме ви първоначално да започнете с декорацията на по-обемни предмети, без излишни чупки. Намерете стара ваза, за предпочитане изчистена и семпла – облепете една от страните й с изсъхнали цветя или есенни листа, но в никакъв случай не я покривайте изцяло, пише „Тeлeгрaф“. Не забравяйте, че водещите елементи трябва да са нежни. Обърнете внимание на чашите.

Есенните цветчета са с преобладаващи нюанси на дълбоко лилаво, ръждиво, червено и златно – достатъчно ярки цветове, които хващат окото. Листата от храсти могат да запазят своята свежест дори откъснати. След като ги поставите върху избраните предмети, задължително ги пръскайте с вода поне два пъти дневно. Това ще гарантира запазения вид на растенията за няколко дни, след което може да подмените дори вида на зеленината. Ако сте по-смели, може да допълните украсата с мъниста, камъни или брокат.

Това идеално ще пасне на по-големи подноси, които освен живи растения ще имат възможността да поемат и допълнителните декорации.

Ако обичате предизвикателствата, със сигурност ще се впуснете в следващото приключение, което ще тества не само уменията ви, но и търпението.

Бъдете сигурни, че резултатът ще е налице минути след като приключите, а усилията ви ще бъдат възнаградени. Вземете клонки, единственото условие е те да се огъват лесно. Вие избирате големината и вида на растението, от което ще ги добиете. Замислете се, дървото създава уют, но и внася онзи аромат, които ни успокоява – не е нужно да е силен и натрапчив мирис, достатъчно е да се откроява и различава.

В интернет редица любители на плетките са споделяли мнения как и по какъв начин работят върху своите творения. Опитайте се да намерите стила, отговарящ на интериора в кухнята, и запретнете ръкави. Не всеки е добър в сплитането – ако не успеете изцяло да създадете вашата миникошничка или фруктиера, то спокойно може да използвате пръчките като допълнителен декор. Увийте ги около голяма купа, вплетете между пръчките изсъхнали цветя.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар