Когато мъжът се оплаква повече от жената…

Ти лайф за Лекува

Има такива случаи, в които мъжът се оплаква повече от жената. Има и такива мъже

мъжът
И точно мъжът, който се оплаква от всичко и от всички е в състояние да направи животът ви истински Ад. Има ли начин да се справите с това?

Опитвайте да внушавате на вашата половинка, че човек е по-щастлив, когато е благодарен за нещата, които има, а не страда за нещата, които няма. Давайте му кураж и го амбицирайте да постигате заедно повече. Вие бъдете позитивно настроени и се надявайте да го заразявате емоционално.

Най-трудно е, когато той не просто говори много и се оплаква за щяло и нещяло, а е недоволен и конкретно от вас, казва си го, прави забележки.

Супата не е вкусна, децата са зле възпитани, заплатата ви е малка и т.н. Това не значи, че не ви обича. Може и да ви обича, но характерът му го кара да предявява претенции и да иска да ви „подобри“. Или пък да стоварва върху вас своите вътрешни недоволства от самия себе си.

Наистина е било важно да забележите тези негови черти още в началото на връзката и да си дадете сметка дали можете да го изтърпявате

Но понеже любовта е сляпа, сте ги проспали. Или пък сте си въобразявали, че вие ще можете да го промените -една от най-големите женски заблуди. Ако не можете да напуснете този мъж, опитайте да проявявате чувство за хумор и да обръщате на шега мърморенето и забележките му. И пак бъдете позитивно настроени, за да се опитвате да му предавате емоционален вирус.

Щом не е прав, не се оправдавайте и не се съгласявайте с него нито в себе си, нито външно, с думи. Но и не се карайте. Пробвайте в спокоен разговор да обясните колко много ви натоварва вечното му недоволство. Твърде е възможно за известен период да намалите мърморенето му. После вероятно пак ще започне, защото така му идва отвътре. Вие обаче не се комплексирайте, нито пък избухвайте. Просто отново обяснете как се чувствате, за да намалите за пореден път интензитета на мърморенето му.

Ако нищо от това не действа, седнете и си помислете. Вероятно за този мъж точната дума не е мърморко, а някоя по-лоша. И вероятно не ви обича достатъчно, щом не се замисля колко ви измъчва с вечното си недоволство дори след като сте му го заявили в прав текст.

Независимо от любовта, децата, инвестираните усилия във връзката и в общо имущество, от страха да останете сами, решете дали си заслужава да живеете така. Нали знаете поговорката – по-добре ужасен край отколкото ужас без край.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар