Арабин, швед и американец ми предлагат брак! Кого да избера?


Познавам се с тях от интернет, виждала съм се на живо само с шведа

Изглежда малко грубо като го кажа така, че имам връзка (макар и консумирана само с единия) с трима души. Не съм някаква развратница, мисля, че съм мормално момиче на 24 години. Така се случи обаче, че се запознавах с различви мъже в мрежата. Не беше нещо сериозно, сигурна съм, че всички го правят. И жени, и мъже, и женени, и неженени.

Писала съм си с десетки и не съм виждала в това нещо притеснително. Още повече, че нямам сериозен приятел и не изневерявам на никого. То не, че да си пишеш в интернет е изневяра…

Но докато се усетя, нещата започнаха да стават сериозни. По-точно не с всичките мъже, а с трима от тях. С времето отрязах всичките, продължих да си пиша само с тримата. Единият е арабин от Абу Даби, другият е швец, а третият американец.

В един момент и тримата решиха, че са влюбени в мен. И почти едновременно ми предложиха брак. И сега се чудя какво да направя.

Бях на гости на шведа в Скокхолм. Правехме секс, беше хубаво, той е много свестно момче. Има хубава работа, млад е – на 26, но не съм сигурна.

Американецът е на 34 и е много богат. Мисля, че и повече ми харесва. Арабинът е на същата възраст като него, но е най-богат. Уверява ме, че е светски човек, иска ме за единствена жена. И сега си блъскам главата как да постъпя. Сигурно в очите на някои изглеждам като леко момиче, но именно защото вярвам в брака, не искам да прибързвам.

Д. З., Пловдив

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар