Как да разбереш, че гаджето ти не те обича?

Има много сигнали, че гаджето ти не те обича колкото ти него. Или пък, че въобще не те обича


Имай едно наум: когато се влюбиш, преценката ти първоначално няма да е никак трезва. Ще виждаш най-доброто у гаджето си, ще си затваряш очите за недостатъците му, ще тълкуваш и най-малкия негов жест като гигантска любов. Може и така да е, но по-добре да смъкваш понякога розовите очила.

Ако започнеш да усещаш, че даваш повече обич, отколкото получаваш, оглеждай се за сигнали, за да разбереш дали наистина си прав/а.

Един от знаците е постоянното ти старание да му се харесаш и да му угодиш. В хармоничните отношения никой няма нужда да се доказва постоянно и да трепери за реакциите на човека, когото обича. Тези притеснения ги има единствено когато усещаш, че не си приет/а напълно такъв, какъвто си. А и защо трябва да се угажда на някого?! Не е ли любовта силата, която ви кара да се движите в синхрон един до друг? Не е ли най-голямата „угодия“, че сте заедно и ви е добре така?

Ти си винаги по-загрижен/а за него/нея. Знаеш какво го/я очаква през деня и нямаш търпение да се видите, за да научиш повече. А той/тя все забравя, че имаш важен изпит например. Ако имаш проблеми с вашите, той/тя не се интересува особено какво става и как се чувстваш ти. Дори с раздразнение приключва разговора, щом чуе, че се оплакваш.

Той/тя не помни какво ви се е случило преди година или къде сте били на рождения ти ден

Рядко прави планове къде да отидете и как да имате романтично време заедно. Предпочита да се виждате заедно с приятелите му/й, или пък невинаги те включва в техните забавления. Честичко ти прави забележки, критикува те, дори е саркастичен/а с теб и те унижава пред приятели.

Ясно е, че любовта не може да бъде аритметика. Ясно е, че да обичаш не би трябвало да е в зависимост от това да те обичат. И все пак, ако се чувстваш нещастен/а с човека до теб, ако постоянно се тресеш в притеснения дали си достатъчно добър/а за него/нея, ако ти създава по-често негативни емоции и комплекси отколкото радост, може би трябва да помислиш за прекратяване на тази връзка, пише „Всичко за семейството“. Защото някъде някога някой ще те обича равносилно.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар