Как да разбереш, че гаджето ти не те обича?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Има много сигнали, че гаджето ти не те обича колкото ти него. Или пък, че въобще не те обича


Имай едно наум: когато се влюбиш, преценката ти първоначално няма да е никак трезва. Ще виждаш най-доброто у гаджето си, ще си затваряш очите за недостатъците му, ще тълкуваш и най-малкия негов жест като гигантска любов. Може и така да е, но по-добре да смъкваш понякога розовите очила.

Ако започнеш да усещаш, че даваш повече обич, отколкото получаваш, оглеждай се за сигнали, за да разбереш дали наистина си прав/а.

Един от знаците е постоянното ти старание да му се харесаш и да му угодиш. В хармоничните отношения никой няма нужда да се доказва постоянно и да трепери за реакциите на човека, когото обича. Тези притеснения ги има единствено когато усещаш, че не си приет/а напълно такъв, какъвто си. А и защо трябва да се угажда на някого?! Не е ли любовта силата, която ви кара да се движите в синхрон един до друг? Не е ли най-голямата „угодия“, че сте заедно и ви е добре така?

Ти си винаги по-загрижен/а за него/нея. Знаеш какво го/я очаква през деня и нямаш търпение да се видите, за да научиш повече. А той/тя все забравя, че имаш важен изпит например. Ако имаш проблеми с вашите, той/тя не се интересува особено какво става и как се чувстваш ти. Дори с раздразнение приключва разговора, щом чуе, че се оплакваш.

Той/тя не помни какво ви се е случило преди година или къде сте били на рождения ти ден

Рядко прави планове къде да отидете и как да имате романтично време заедно. Предпочита да се виждате заедно с приятелите му/й, или пък невинаги те включва в техните забавления. Честичко ти прави забележки, критикува те, дори е саркастичен/а с теб и те унижава пред приятели.

Ясно е, че любовта не може да бъде аритметика. Ясно е, че да обичаш не би трябвало да е в зависимост от това да те обичат. И все пак, ако се чувстваш нещастен/а с човека до теб, ако постоянно се тресеш в притеснения дали си достатъчно добър/а за него/нея, ако ти създава по-често негативни емоции и комплекси отколкото радост, може би трябва да помислиш за прекратяване на тази връзка, пише „Всичко за семейството“. Защото някъде някога някой ще те обича равносилно.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар