Как телепатията може да промени живота ни към по-добро?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

С помощта на телепатията може да изпращате своите положителни мисли към хората, които обичате, и със сигурност доброто ще ви се върне

телепатията
КАНАЛИ НА ТЕЛЕПАТИЧНА ВРЪЗКА

Телепатичният канал възниква в момента, когато мислим за конкретен човек, и изчезва, когато престанем да мислим за него. Наличието на канал не означава задължително, че двамата „абонати на безплатната мрежа” ще четат мислите си един на друг, тъй като за това трябва да притежават определена чувствителност, да бъдат „настроени” на една и съща вълна, да го искат и да бъдат открити за такова общуване.

Щом започнем да мислим за някого, между нас се осъществява контакт на нивото на тънкия план. Но това не е гаранция за наличието на телепатичен сеанс.

Обикновено дори не знаем, че това е реално, осмивайки самата възможност за подобно общуване. Този факт може да се обясни и с това, че подсъзнателно се страхуваме и не искаме да бъдем открити за телепатична връзка. Ами ако изведнъж от отсрещната страна видят съдържанието на нашия ум – всички „скелети в шкафа”!

Този страх именно блокира канала в достатъчна степен, за да се окаже феноменът на телепатията измислица. А в редките случаи, когато мислите се „срещат”, това се отдава просто на инцидентно съвпадение.

Така например някои хора си задават въпроса какво ще се случи, ако човекът е негативен – ще се прехвърли ли негативът по този канал? Те са обезпокоени от това, че несъзнателно създават канали, а невинаги успяват да превключат вниманието си.

ПОЗИТИВЪТ ИЗМЕСТВА НЕГАТИВА

Негативът може да се предаде само ако човекът е склонен да го привлича (това зависи от неговите постъпки в миналото). Не бива да обвиняваме други хора, ако получаваме от тях негатив – било то чрез телепатична връзка, било то в реалния живот. За да не получите негатив от конкретен човек, трябва да му желаете щастие, при това максимално ис-крено. Потокът позитив, който излиза от вас, е най-добрата защита от опитващия се да нахлуе негатив. Добре помагат в това отношение и защитни молитви и мантри.

Когато желаете щастие на другите, вие носите благо и на тях, и на себе си

Но никога не казвайте на хората, че сте им изпратили позитив, че им пожелавате щастие и т.н.

В книгата си Клаус Джоул – „Посланик”, авторът описва техниката за изпращане на любов, както и конкретните резултати от тази практика. Който не може да изпраща любов, нека използва формулата на щастието, като пожелава щастие на конкретни хора или на всички едновременно. Това е много по-просто, а и ефектът не е по-малък.

Запълвайте своите канали за телепатична връзка с позитивно съдържание и негативът ще си отиде от само себе си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар