Как се прави кило чипс за нула време?

Искате да хапнете домашно приготвен чипс, или да направите доволно количество ябълков пай? Беленето на ябълки и картофи понякога е доста тегаво занимание


Има решение! Белачка за плодове и зеленчуци, доста по-различна от онази, която дтржите в чекмеджето в кухнята

Сред изобилието от все по-сложни кухненски помощници конструкторите разработват и по някой по-прост, разчитащ единствено на интелигентната си конструкция и на ръчното задвижване. Точно такава е новата белачка на американска компания.

Тя има яка стойка от чугун и конструкция от неръждаема стомана. Стойката с кръгла вакуум приставка се фиксира с едно завъртане на лоста към масата или кухненския плот. Механичната белачка може за нула време да обели завидно количество ябълки, картофи, моркови.

Те първо се набучват на тройния шиш в края на въртяща се ос. По продължението на оста е издълбан спираловиден канал, който служи за хоризонтално придвижване на белещия нож. Той е прикрепен с подвижно рамо и регулираща се пружина към чугунената основа на уреда. По този начин, докато се върти ръчката на белачката, се завърта и ябълката, като същевременно бавно се придвижва плодът в хоризонтална посока.

Новата ръчна белачка разполага със система за прецизна настройка на натиска на ножа и дължината на рамото за обработката на различни по размер плодове и зеленчуци.

След като свърши работата си, белещият нож може да се замени с острие, което реже на спираловидни нишки примерно картофа. Така той бързо се превръща в чипс.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар