9-те основни пози за сън, които разкриват характера на мъжа

промоции

Ако ви мъчи безсъние, възползвайте се от момента и наблюдавайте любимия.

1. Ембрионална (на една страна, свит на кълбо)

Това е мъж, който има нужда от… закрила. Жената до него трябва да бъде не просто съпруга, а и майка. Това съвсем не означава, че тя трябва да му помага в буквалния смисъл на думата. По-скоро той има нужда от разбиране, изслушване, съвет и не на последно място – да бъдете винаги негова опора. С такъв мъж животът е подреден, но някак скучен, еднообразен. От него не могат да се очакват

характера на мъжа

По царски спят бебетата и хората, които нямат грижи

изненади, дори в леглото. Но пък има жени, които ценят именно това – сигурността.

2. Полуембрионална (на една страна, с един свит крак)

Този тип мъже са уверени в своите възможности, знаят какво искат и обикновено го постигат. Проблемът е, че поставят на първо място своята кариера и едва след това семейството и жената до себе си.

Но когато постигнат целта си, нещата се променят, амбициите се укротяват и те стават прекрасни съпрузи и бащи. Номерът е да издържите първия период, след това става лесно.

3. По корем (с разперени ръце и крака)

На мъжете от този тип определено може да се разчита. Те са точни, стриктни, изпълнителни, готови винаги да помагат. В същото време са взискателни и не търпят поведение, което би ги изложило пред другите хора. Жената, която ги гледа в очите, е сякаш създадена за тях. Ако е и красива, още по-добре, тъй като те са естети. Най-важното обаче е тя да е на същата вълна, да споделя възгледите им и да не се налага. От тук нататък той ще я носи на ръце. Буквално!

4. Царски (по гръб)

Така спят бебетата и хората, които нямат грижи. Мъжът, който предпочита такава поза за сън е спокоен, уравновесен, толерантен, весел, любвеобилен. С една дума: идеален. С такъв човек до себе си няма да имате никакви проблеми и ще водите приятен живот. Нищо чудно да празнувате заедно и златната си сватба един ден. Единственият проблем на тези мъже е, че лесно се оставят на течението и изпадат в леност. Затова е добре да имат по-дейна жена до себе си, която да ги побутва от време на време.

5. Като сфинкс (по корем, но с максимално прибрани ръце и крака)

Такъв мъж е винаги готов за действие. Той е воин и очаква врагове по всяко време. Битките са неговата стихия. Лесно избухва и налита, особено ако някой го засегне лично. Не е коректен в отношенията и би предал жената до себе си, ако това ще му донесе някаква облага, пише „Жуpнaл“. Освен това обича да наранява. Ако разбере, че избраницата му има тайни от него, ще се разгневи опасно. Болезнено ревнив е. Ако обаче спазвате неговите условия, ще се радвате на безоблачно и дълго съжителство.

6. Прегърнал възглавницата (независимо от позата)

И мъжете от този вид не са най-добрият вариант за съжителство. Те се колебаят за всяко нещо, подлагат на съмнение всичко и обичат да мърморят. За личните им неуспехи винаги друг е виновен, понякога това е съпругата. Въпреки това намират партньорки в живота. Ако се подходи внимателно и с търпение, този мъж може да стане добър родител и съпруг. Но трябва да има преди всичко много силна жена, която да го направлява и съветва. Така той ще бъде по-сигурен, а и властните жени се чувстват доста по-добре в подобни ситуации.

7. Под одеялото (по-точно завит презглава)

Не разчитайте на такъв тип. При най-малката опасност той ще се скрие и ще ви остави да се оправяте сами. Такива мъже обичат само себе си. Жените са просто добавка в живота им. Ако трябва да жертват нещо, това ще бъде именно жената, а не колата, любимата техническа играчка или друго от този род. Освен това са прикрити, двулични и нечистоплътни в отношенията, което прави съжителството с тях изпитание.

8. Висяща (единият крак или ръка висят извън леглото)

Типичен Дон Жуан. Този мъж наистина обича жените. Но също толкова силно цени и своята свобода. Не очаквайте сериозни намерения, той просто се забавлява и отчита поредната бройка в своя дълъг списък. Дори, когато най-сетне се реши да сключи брак или да заживее на семейни начала, избраницата му трябва да бъде винаги нащрек. В момента, в който пред очите му се изправи съблазнителна жена, той ще хукне след нея. Още една лоша черта – на такъв мъж не може да се разчита за подкрепа, защото той се интересува и вълнува преди всичко от себе си.

9. Странична (на една страна, с изправени крака)

Така спят спокойните, уравновесени мъже, които владеят положението. Те са подготвени за всяка ситуация и не могат да бъдат неприятно изненадани, така че да излязат от кожата си. Животът с тях е спокоен, сигурен и в същото време много приятен, защото те ценят еднакво както работата, така и семейството си. Може да им имате доверие и да разчитате на тях по всяко време и за всичко. Просто идеалният мъж за семейство.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар