Превърнете възпитанието в шега, и така лесно ще постигнете своето!

Ти лайф за Лекува

Гледайте заедно много комедии, четете смешни разкази, събирайте забавни мисли и цитати

Записвайте си тези, които най-много са ви харесали, обсъждайте ги вкъщи. Има влогъри, които ежедневно пускат в мрежата смешни клипове – гледайте ги с тийна. Тези хора говорят на неговия език и от тях ще се учи бързо. Нетът е пълен със смешни клипчета – създайте си ритуал да изгледате няколко преди или след вечеря. Когато цялото семейство се разсмее, на тийна обикновено му се приисква да продължи да разсмива домашните и е много вероятно смешките да потекат на живо в хола ви.

Когато се разхождате, привличайте вниманието му към весели неща, които може би обикновено не забелязва – например сериозната физиономия на контрольора в градския транспорт, който сякаш не проверява за билети, ами извършва сърдечна операция.

Фантазирайте заедно с него – както децата виждат картини в небето с облаци, така вие търсете весели метафори в картините на живота наоколо.

Стимулирайте го, като се смеете на шегите му. Най-добрите попадения разказвайте на някого, но нека тийнът бъде също там, за да разбере.

Ако пък не успява със смешките, не му втълпявайте, че няма чувство за хумор. Проявявайте търпение, показвайте му света откъм светлата и забавна страна.

Използвайте ситуациите, в които се е случило нещо неприятно, за да демонстрирате на тийнейджъра, че всичко се преодолява много по-леко през шегата. Дори да сте счупили любимата си ваза, така или иначе не може да я върнете. Затова пък ако се посмеете над загубата й, печелите още една точка като родител.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар