Как да се гримирате по време на отпуската?

Основната задача на грима за плажа е да защитава лицето от слънчевите лъчи

Portrait young beautiful dark-haired woman close up with which paint lips, isolated on white background.


Това трябва да е водещо при избора ви на продукти. Има три задължителни в отпускарския несесер.

1. Тонален крем със защитен фактор. Той изравнява тена, хидратира кожата, а принципно съдържа и защита поне SPF 8. За града това е достатъчно, но на плажа ви трябва продукт с SPF 20 и повече.

2. Водоустойчива спирала. Ако се страхувате, че все пак може да се разтече, дръжте я в хладилника за 20 минути или използвайте спирала с прозрачна текстура. Може леко да ги разтърквате. След това не мийте лицето, докато не изсъхне напълно. Чак по-късно попийте лицето с тампон. Правете го 2-3 пъти на ден, като съхранявате лосиона в хладилника до 2-3 дни.

Ефектът не е толкова шармантен, но все пак миглите ви ще са подчертани. Препоръчва се да има и подхранващи съставки в спиралата, а не само оцветяващи.

3. Балсам за устни. Дори най-качественото червило няма да издържи на слънцето и морската вода. Най-добре е да го замените с цветен балсам със слънце-защита. Така хем ще подхраните и защитите нежната кожа на устните, хем ще им придадете ненатрапчив лек цвят.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар