Стейси Макдоналд: Ето как е модерно да се слагат руж и сенки

Трендовете в макиажа се променят непрекъснато, водещите гримьори налагат нови тенденции


Англичанката Стейси Макдоналд демонстрира по време на Лондонската седмица на модата своето виждане как се поставят руж и сенки, този стил бързо е подет и от останалите й колеги.

Дрейпингът се основава на контурна техника и използване на два цвята руж. С четка за коректор нанесете по-тъмния цвят покрай скулите към косата и старателно туширайте. Светлия руж използвайте на бузите, както се поставя обичайният макиаж. Усмихнете се, така ще ви е по-лесно да определите къде да нанесете пигмента. Туширайте в посока към скулите, което ще придаде свежест на лицето. След това нанесете от светлия руж на върха на носа, на брадата и челото. При суха кожа продуктите трябва да са кремообразни, а при нормална и мазна използвайте сухи текстури.

Стрелки на клепачите е тенденция, която гримьорката открила случайно. По време на демонстративен урок Стейси очертала с маркер разделителните линии за нанасяне на различните цветове сенки. Когато тръгнала да ги тушира, разбрала, че това не е необходимо.

За създаване на този ефект използвайте маркер за грим (специален молив-сенки). С него трябва да разделите клепача на две по дължина. За да се получи равна линия, гримьорката използва пластична карта. По горната страна се нанасят прахообразни сенки, а вътрешният ъгъл на окото се акцентира с бял молив.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар