Станах на 52, а още не знам какво е оргазъм!

Winnie the Pooh production by the Murfreesboro Parks & Rec. Sunshine Players.
photo by Jim Davis/Murfreesboro Parks & Rec.


Сексът с мъжа ми си ми харесва, но никога не съм усещала… онова

Честно казано, не съм съвсем сигурна моето доколко сериозен проблем е и дали се случва само на мен. Сигурно много други жени са като мен, но не искат да си признаят. Истината е, че съм жена на 52 години, навърших ги преди месец, женена съм от 31, имам три деца – две момичета и едно момче, но досега така и не съм изпитвала това, което се нарича оргазъм.

Не мога да кажа, че това ме е направило някаква психопатка – по-скоро за мен това е нормалното състояние на нещата. Продължавам да водя активен сексуален живот със съпруга ми – разбира се, в рамките на нормалното на нашата възраст. Сексът с него ми е харесвал, било ми е приятно и сега понякога също… но онова, разтърстващото, на което му викат оргазъм никога не съм го усещала.

Даже в моята младост не съм подозирала, че нещо може да не ми е наред. През ония години дори и думата оргазъм не беше много популярна, аз даже известно време като я прочетях, си мислех, че става дума за „организъм“ с печатна грешка…

Та сега се чудя, наистина ли съм пропуснала нещо страхотно в живота си, или е силно надценено. И дали все пак да не пробвам с друг мъж, докато още мога?

М. Н., Велико Търново

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар