Любовен пасианс: Ето как да разберете дали той ви обича!

Искате да знаете дали вашият партньор изпитва същите чувства като вас? Или сега срещате нова любов, но не сте напълно сигурна в нея? За да нямате съмнения, можете да използвате този забавен начин и да разгадаете кой ви обича истински.

За това гадание ви е нужно тесте от 36 карти. Отделете поповете. Определете картата на вашия партньор (или човека, когото харесвате най-силно), а останалите могат да бъдат други мъже, към които не сте сигурна

карти

Обича ли ви той?

какви точно чувства изпитвате (например – минали любови или мъже, на които симпатизирате в момента).

– Разбъркайте и наредете поповете в хоризонтална линия, с лицето надолу. Поразмесете и останалата част от тестето и започнете да обръщате картите една по една под обърнатите попове. Подреждайте редичка от обърнати карти – по една под всеки поп. Ако сред тях има асо, преместете го върху попа в същата колонка.

Обърнете още четири карти като втора редичка отдолу. В процеса на гадаене трябва да подреждате обърнатите карти върху поповете в следния ред: асо, шестица, седмица, осмица и така – до дама. Не е нужно да следите от каква боя са.

– Можете да поставяте върху попа само последната извадена карта върху колонката под него.

Подреждането на колонките под поповете и преместването на карти върху тях се прави до момента, в който в ръцете ви не остане нито една карта.

После съберете картите, останали в колонките под поповете, разбъркайте ги и отново се заемете със същата задача: подреждане на нови редички под поповете и прехвърляне на всяка подходяща поредна карта върху съответния поп от колонката.

Ако върху някой от поповете се съберат всички карти до дама, няма нужда да продължавате да поставяте карти в колонката под него, а само под останалите три попа.

Тестето се разбърква общо до 5 пъти. След като приключите, обърнете четирите попа, пише „Журнaл“. Именно този поп, върху който са подредени всички карти до дама, е човекът, който ви обича истински.

Не се отчайвайте, ако това не се окаже вашият съпруг или партньор – може би просто в момента имате някакви съмнения в собствените си чувства или в чувствата на човека до вас. Приемете резултата от този пасианс като знак, че е време да подновите с красиви жестове и повече взаимно разбиране вашата връзка.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар