Любовен пасианс: Ето как да разберете дали той ви обича!

Ти лайф за Лекува

Искате да знаете дали вашият партньор изпитва същите чувства като вас? Или сега срещате нова любов, но не сте напълно сигурна в нея? За да нямате съмнения, можете да използвате този забавен начин и да разгадаете кой ви обича истински.

За това гадание ви е нужно тесте от 36 карти. Отделете поповете. Определете картата на вашия партньор (или човека, когото харесвате най-силно), а останалите могат да бъдат други мъже, към които не сте сигурна

карти

Обича ли ви той?

какви точно чувства изпитвате (например – минали любови или мъже, на които симпатизирате в момента).

– Разбъркайте и наредете поповете в хоризонтална линия, с лицето надолу. Поразмесете и останалата част от тестето и започнете да обръщате картите една по една под обърнатите попове. Подреждайте редичка от обърнати карти – по една под всеки поп. Ако сред тях има асо, преместете го върху попа в същата колонка.

Обърнете още четири карти като втора редичка отдолу. В процеса на гадаене трябва да подреждате обърнатите карти върху поповете в следния ред: асо, шестица, седмица, осмица и така – до дама. Не е нужно да следите от каква боя са.

– Можете да поставяте върху попа само последната извадена карта върху колонката под него.

Подреждането на колонките под поповете и преместването на карти върху тях се прави до момента, в който в ръцете ви не остане нито една карта.

После съберете картите, останали в колонките под поповете, разбъркайте ги и отново се заемете със същата задача: подреждане на нови редички под поповете и прехвърляне на всяка подходяща поредна карта върху съответния поп от колонката.

Ако върху някой от поповете се съберат всички карти до дама, няма нужда да продължавате да поставяте карти в колонката под него, а само под останалите три попа.

Тестето се разбърква общо до 5 пъти. След като приключите, обърнете четирите попа, пише „Журнaл“. Именно този поп, върху който са подредени всички карти до дама, е човекът, който ви обича истински.

Не се отчайвайте, ако това не се окаже вашият съпруг или партньор – може би просто в момента имате някакви съмнения в собствените си чувства или в чувствата на човека до вас. Приемете резултата от този пасианс като знак, че е време да подновите с красиви жестове и повече взаимно разбиране вашата връзка.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар