Рожденият ден – как да го празнувате, за да е щастлива цялата година

Безусловно рожденият ден е приятен празник. Но носи и доста грижи


От една страна, рожденикът по­лучава поздравления и подаръци, изтъкват достойнствата му, а от друга – ту някой е заб­равил да му се обади за празника и разваля настроението, ту има проблеми с приготов­ленията…

Как да на­правим така, че всичко да е наред и на първо място – за рожденика?

И не само в този ден, но и в последващите 364?

ПРОСТИ ПРАВИЛА

Знае се, че както по­срещнеш Нова година, така и ще я изживееш. Същото е и с рождения ден. Защото всъщност тогава човек посреща личната си Нова годи­на, която за всекиго от нас е много по-важна от планетарната. Затова трябва да се подготвим за празника с цялата сериозност, която изисква ситуацията. И не става дума за пазаруването на провизии, а за духовната и дори за магическата готовност да преминем на ново стъпало.

Първото правило е да се постараем преди рождения си ден да вър­нем всичките си дълго­ве – парични, морални, кармични. За какво са ни стари неприятности в новата година?

Второ правило: пос­тарайте се в този ден да изпитате колкото се може повече положител­ни емоции. Мислите, че не зависи от вас? И още как зависи! Поканете гости, които няма да ви притесняват, обмислете програмата на празника, менюто, мястото на тържеството – всичко, аб­солютно всичко трябва да ви носи само радост. И никакви угризения на съвестта за това, че не сте поканили лелята на втората си братовчедка, която вечно мрънка и задава неуместни въпро­си. Нали не искате да си развалите празника – и цялата година! Ще се срещнете с нея по-къс­но, когато „ангелският” й характер вече няма да може да ви навреди.

Трето правило: установете истинския си рожден ден. За целта не трябва да поглеждате в личната си карта, а да се обърнете към астролог. Защото времето не е будилник, а сложна субстанция. И поредният рожден ден може да не съвпада с този, който е регистриран в паспорта. Например сте родени на 25 май, но се оказва, че през тази година рожденият ви ден се пада на 24 май. Трябва да отбележите тези две дати по различен начин: официалната – с прия­тели, купон и подаръ­ци, а астрологическата – насаме със себе си, извършвайки специални магически действия.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар