Когато той подарява: каквото и да е – приемете го с достойнство!

промоции

С двоен трепет чакате рождения си ден


Умирате от любопитство с какво ще ви изненада този път любимият. И сърцето ви .се свива, като си помислите колко е похарчил за него. Той си е такъв – пристига с нещо марково, за което е броил купчина пари.

Подгответе се психически. Заповядайте си в никакъв, ама в никакъв случай да не хпъцнете от нещо друго освен от радост. Благодарете му любвеобилно и дори не си помисляйте да обсъждате цената на подаръка в буквалния или в преносния смисъл. Неблагодарност ще бъде да кажете, че заради този подарък семейството ще трябва да кара много пестеливо до края на месеца. Още по-голяма неблагодарност ще бъде да изтърсите „Ти си луд“ дори да ви е купил чанта за 1000 лева.

Струва ви се напълно излишно да носите толкова скъпо нещо, изобщо не се движите в среда, в която това е стандартът, и не сте доволни от подаръка. Но оценете какво прави мъжът ви за вас, помислете той колко е бил щастлив, като ви го е купувал. Това не е ли напълно достатъчно, за да се почувствате и вие щастливи? Помислете и колко други жени познавате, които ги глезят така.

По-трудно е да запазите самообладание, когато щедрият ви мъж раздава скъпи подаръци на роднините. Но стиснете зъби и не правете физиономии, особено когато става дума за неговите близки и по-специално за свекървата. Няма смисъл да си разваляте отношенията нито с него, нито с тях.

Вижте обаче как ща балансирате неговото разточителство за децата. Много е лошо те да свикнат, че татко купува всичко, което поискат, или даже без да поискат. Проведете този разговор, защото не бива да има нито компромиси, нито разно-бой във възпитанието на наследниците ви. Обяснете, че напълно разбирате и сте приели, че той е щастлив, като харчи за близките си. Но неговото щастие да харчи за децата днес може да се превърне в тяхно нещастие утре, като не знаят граници в желанията и очакванията си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар